Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Στίβι Γουόντερ: Το να ζητάς από τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος είναι σαν να ζητάς από εμένα να οδηγήσω


Σε μια συνέντευξή του στο Philly.com, ο Στίβι Γουόντερ ξεκαθάρισε τις θέσεις του για την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, υποστηρίζοντας...
ότι το να ζητάς από τον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό, Ντόναλντ Τραμπ, να υπηρετήσει ως πρόεδρος είναι τόσο λογικό όσο το να ζητάς από τον ίδιο τον Γουόντερ να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο.

«Όσο έχετε μεγάλη αγάπη για εμένα και πιστεύετε ότι είμαι αστείος και λα λα λα λα λα και σας κάνω να γελάτε και όλα αυτά, αν είχατε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χρειαζόταν να πάτε στο νοσοκομείο, και έπρεπε να πάτε αμέσως εκεί, θα θέλατε να οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητό σας;» ρώτησε ο Γουόντερ τον δημοσιογράφο για να πάρει την απάντηση «όχι, δεν θα ήσασταν στην κορυφή των επιλογών μου».

«Ακριβώς! Επειδή δεν είμαι ένας έμπειρος οδηγός, σωστά; Οπότε, τα πιστεύω μου είναι ότι η Χίλαρι είναι ένα έμπειρο άτομο για την κυβέρνηση, και έχει περάσει 30 χρόνια με μια δέσμευση. Για να μην αναφέρουμε ότι οι γονείς της την έμαθαν με έναν πιο ευγενικό τρόπο, να έχει σεβασμό και αγάπη για όλους τους ανθρώπους. Αυτό είναι το άτομο που θέλω να κυβερνήσει, να είναι ο ηγέτης αυτού του έθνους».

Google+ Followers