Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Επιδειξίας σόκαρε πελάτες σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης - Χάιδευε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα μπροστά στην βιτρίνα


Οδυνηρή έκπληξη δοκίμασαν οι γυναίκες πελάτισσες ενός καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης όταν, την ώρα που ...
ψώνιζαν, είδαν έναν άγνωστο νεαρό να... χαϊδεύει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα μπροστά στην τζαμαρία της βιτρίνας του μαγαζιού!

Μόλις είδε τους υπαλλήλους του καταστήματος να τρέχουν οργισμένοι προς το μέρος του, ο σάτυρος έσπευσε να... σουλουπωθεί και να το βάλει στα πόδια για να αποφύγει το... ξύλο! Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει καθαρά τα χαρακτηριστικά του και η ταυτοποίησή του ήταν θέμα χρόνου. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι κατοικεί σε ένα χωριό της Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε επιχείρηση για την σύλληψή του.





Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον 23χρονο επιδειξία, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs