Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Εκατομμυριούχος σταρ με άπορη μητέρα - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα


Η μητέρα του Ισπανού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Νολίτο ζει μέσα στην ανέχεια και...
ζητά χείρα βοήθειας από τον γιο της που δεν θέλει ούτε να την δει!

Το όνομα της είναι ο Ρόθιο Αγούδο Ντουράν είναι η φυσική μητέρα του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι Νολίτο, ο οποίος αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα, κι όμως κυριολεκτικά δεν έχει να φάει!

Η 46χρονη Ισπανή που είναι πρώην χρήστης ηρωΐνης, ζει μες την ανέχεια με τα δύο 6χρονα δίδυμα που έχει, κατέφυγε στην πορνεία για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε έδειξε τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζει.

Με τον διάσημο γιο της έχει διακόψει κάθε επαφή από τον Ιούλιο του 2015, μετά από ένα καυγά τους στο Whatsapp, ενώ ο Νολίτο αναγνωρίζει ως γονείς του τον παππού του Μανουέλ ο οποίος «έφυγε» πριν από 8 χρόνια και την γιαγιά του, Ντολόρες.

«Τα χρήματα που βγάζω δεν μου φτάνουν ούτε για το ενοίκιο» ήταν η κραυγή αγωνίας της 46χρονης, που έδειξε στην κάμερα το αδειανό της ψυγείο και τις άθλιες συνθήκες υγιεινής στις οποίες ζει καθημερινά αυτή και τα παιδιά της.





«Ο γιος μου ζει σαν βασιλιάς με τα χρήματα που κερδίζει κι εγώ ζω σε αυτή τη χωματερή», ήταν τα λόγια της στην αγγλική εφημερίδα Mirror.

Μόνο που για τον Νολίτο, η βιολογική του μητέρα δεν υπάρχει: «Μου μιλάς μόνο όταν έχεις ανάγκη για χρήματα. Δεν θέλω να σε ξέρω, έχεις μαύρη ψυχή. Αν θέλεις βγες να ζητιανέψεις έξω από κάποιο σούπερ-μάρκετ. Αν θες να κλέψεις, κάντο», ήταν το τελευταίο του μήνυμα, με το οποίο διέκοψε κάθε σχέση μαζί της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs