Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Το ελαφάκι που αρνείται να αποχωριστεί τον άνδρα που το έσωσε (Video)


Έσωσε ένα μικρό ελαφάκι από τραυματισμό και προσπάθησε να το επαναφέρει στο φυσικό του περιβάλλον, καταγράφοντας τη στιγμή του αποχωρισμού σε video, όμως....
το μικρό ελαφάκι είχε άλλη άποψη και αρνήθηκε να αποχωριστεί τον άνδρα που το έσωσε.

Ο άνδρας που ανέβασε το συγκεκριμένο video στο youtube, αναφέρει μόνο το μικρό του όνομα. Ο Darius, παρατήρησε το τραυματισμένο μικρό ελαφάκι που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη μητέρα του και το υπόλοιπο κοπάδι. Πήρε το μικρό ελαφάκι σπίτι και το περιποιήθηκε, όπως λέει ήταν πολύ πεινασμένο και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα του. Έψαξε και βρήκε πως πρέπει να το ταΐζει και να το κρατάει καθαρό. Το ελαφάκι κοιμόταν σε ένα σεντόνι δίπλα στο κρεβάτι του και μετά από λίγες ημέρες δεν μπορούσε να κοιμηθεί χωρίς το σεντόνι λέει ο Darius.Μετά από δύο εβδομάδες το ελαφάκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο σωτήρας του, μιας και είναι αντίθετος με το να κρατούνται ως κατοικίδια ζώα που είναι ελεύθερα στη φύση, βρήκε την οικογένειά του και προσπάθησε να αφήσει το ελαφάκι ελεύθερο. Όμως το μικρό ελαφάκι είχε κάνει την επιλογή του και προτίμησε να ακολουθήσει τον Darius, παρά να επιστρέψει στη φύση με τα υπόλοιπα ελάφια.


Μπορεί η αρχική προσπάθεια να απέτυχε αλλά ο Darius επέμεινε και τελικά κατάφερε να επιστρέψει το ελαφάκι στην οικογένειά του, την οποία από τη στιγμή της απελευθέρωσης την έχει δει αρκετές φορές και το μικρό είναι καλά και άρτια προσαρμοσμένο στο φυσικό του περιβάλλον.


Google+ Followers