Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Απίστευτη δήλωση Μεγαλοοικονόμου: Ο Λεβέντης μου είχε πει ότι «και να πεθάνεις, θα σε... βαλσαμώσουμε»!


Μια απίστευτη εξήγηση για το λόγο για τον οποίο δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων...
έδωσε η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στον Real FM.
Συγκεκριμένα, η κ. Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι «ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιάνος και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος (σ.σ. Βασίλης Λεβέντης) “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω». 

Παράλληλα, η κ. Μεγαλοοικονόμου υποστήριξε ότι η απόφασή της να αποχωρήσει από το κόμμα δεν συνδέεται με τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αλλά με την έλλειψη συντονισμού.

«Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ηταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ημουν η κακιά του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ανεξάρτητη βουλευτή, ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο»

Google+ Followers