Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τον θείο της


Το Ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας είχε απαγορέψει στη 10χρονη να προβεί σε άμβλωση....
Οι γονείς της ανήλικης απέκρυψαν την εγκυμοσύνη και της έλεγαν ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να της αφαιρεθεί μια πέτρα από το στομάχι τηςΣυγκλονίζει η ιστορία του δεκάχρονου κοριτσιού από την Ινδία, το οποίο έμεινε έγκυος μετά από τον βιασμό του από τον θείο του.

Η ανήλικη Ινδή έφερε σήμερα στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι έγινε μητέρα: Οι γονείς της επέλεξαν να αποκρύψουν την αλήθεια από την κόρη τους και όλον αυτό το χρονικό διάστημα, της έλεγαν ότι η κοιλιά της μεγάλωνε εξαιτίας μιας μεγάλης πέτρας που είχε στο στομάχι της.

Η 10χρονη υποβλήθηκε την Πέμπτη σε καισαρική τομή και τόσο η ίδια όσο και το μωρό της, το οποίο ζυγίζει δυόμιση κιλά, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι γονείς ανακάλυψαν πως η κόρη τους ήταν σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης όταν τους παραπονέθηκε για στομαχόπονο. Ζήτησαν άδεια από τις αρχές της χώρας να προχωρήσουν σε άμβλωση, το αίτημά τους ωστόσο δεν έγινε δεκτό από το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας.

Ο πατέρας της 10χρονης έχει ζητήσει το μωρό να δοθεί άμεσα προς υιοθεσία. Ο θείος που φέρεται να βίαζε το κοριτσάκι κατ' εξακολούθηση, έχει συλληφθεί.

(Με πληροφορίες από BBC, φωτό αρχείου: AP / Bikas Das)

Google+ Followers