Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Όταν είδα πόσο όμορφη ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της»


Σοκάρει ο Αφγανός μετανάστης που δικάζεται για τον βιασμό και τον φόνο φοιτήτριας Ιατρικής στη Γερμανία και έχει παρελθόν με...
ανάλογη υπόθεση στην Ελλάδα.
Ο μετανάστης ζήτησε συγνώμη από τους γονείς της στο δικαστήριο - ωστόσο επέμεινε πως δεν τη βίασε, ούτε σκόπευε να τη σκοτώσει.

Όπως αναφέρουν οι The Times, ο Χουσεΐν Χαβαρί, που ισχυρίζεται πως είναι 18 χρονών αλλά η εισαγγελία υποστηρίζει πως είναι 22, παραδέχτηκε πως επιτέθηκε με στόχο τη σεξουαλική κακοποίηση στη 19χρονη Μαρία Λάντενμπουργκερ, και τη στραγγάλισε ενώ επέστρεφε σπίτι με το ποδήλατό της από ένα πάρτι στις 3 τα ξημερώματα μία ημέρα του Οκτωβρίου.

Το πτώμα της βρέθηκε την επόμενη ημέρα στον ποταμό Ντράισαμ στο Φράιμπουργκ, και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε πνιγεί. Ο Χαβαρί ωστόσο ισχυρίστηκε πως ήταν πολύ μεθυσμένος για να τη βιάσει.

Ο Αφγανός είπε ότι το βράδυ εκείνο ήταν τόσο πιωμένος που τον έδιωξαν από ένα μπαρ και ένιωσε ότι τον είχαν παρατήσει οι φίλοι του. Επίσης, ισχυρίζεται πως έπεσε κατά τύχη πάνω στη Μαρία, η οποία φώναξε πέφτοντας από το ποδήλατό της. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι της έκλεισε το στόμα ενώ τη στραγγάλιζε με ένα μαντίλι, και την έβαλε αναίσθητη μέσα στο νερό. «Όταν είδα πόσο όμορφη ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της», είπε, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να το κάνει.

Μιλώντας στο δικαστήριο, είπε πως ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της φοιτήτριας διαβάζοντας από μια γραπτή δήλωση.

Σημειώνεται πως ο Χαβαρί έχει ποινικό παρελθόν στην Ελλάδα, καθώς είχε επιτεθεί το Μάιο του 2013 σε 20χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από το Αγρίνιο που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα. Η κοπέλα έζησε από θαύμα. Ο Αφγανός συνελήφθη άμεσα τότε από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιόπης και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Το Φεβρουάριο του 2014 καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Βόλου και αποφυλακίστηκε το 2015.

Google+ Followers