Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κυνηγός για τον Βούλγαρο δολοφόνο: Του έστησε καρτέρι και τον περίμενε σαν τον λαγό να περάσει


Η μαρτυρία ενός κυνηγού ήταν αυτή που οδήγησε τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη....




Ο κυνηγός μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε με λεπτομέρειες πως ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του καρδιολόγου δολοφόνησε τον άτυχο 62χρονο.

«Κάθε Σάββατο ο γιατρός είχε ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό. Ο δολοφόνος του είχε στήσει καρτέρι σα να περίμενε λαγό να περάσει. Δεν μας είχε δει που κυνηγούσαμε εκεί. Όπως ερχόταν το αυτοκίνητο του γιατρού ο δολοφόνος πετάχτηκε από μια αγριελιά που κρυβόταν και άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό. Ο γιατρός σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τη Σητεία φωνάζοντας βοήθεια. Ακολούθησε ο δεύτερος και ο τρίτος πυροβολισμός.Μόλις είδα τι έγινε άρχισα να φωνάζω "πιάστε το φονιά, πήγε προς του ελαιώνες". Την ίδια ώρα ο άλλος κυνηγός έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία. Στο μεταξύ ο φονιάς βγήκε από τους ελαιώνες και μπήκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγε. Μόλις έφτασε η αστυνομία δώσαμε τις πληροφορίες και τον έπιασαν έξω από την Ιεράπετρα», είπε ο κυνηγός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs