Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τζόσεφ Φριτσλ: Ανακαλύφθηκε και άλλο μυστικό υπόγειο του πατέρα-βιαστή!


Κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 24 ολόκληρα χρόνια, βιάζοντας την και κακοποιώντας την χιλιάδες φορές...
, ο Τζόσεφ Φριτσλ προκαλώντας οργή σε όσους άκουγαν την ιστορία και τώρα βρέθηκε και άλλο μυστικό υπόγειο!




Οικοδόμοι ανακάλυψαν το μυστικό υπόγειο σε μοτέλ που άνηκε στον διεστραμμένο Αυστριακό, μια δεκαετία μετά την φυλακισή του για τα αδιανόητα εγκλήματα που είχε διαπράξει εις βάρος της κόρης του.

Ο διαβόητος εγκληματίας φυλάκισε την κόρη του Ελίζαμπεθ σε ένα υπόγειο κελάρι όταν εκείνη ήταν 18 ετών. Για 24 χρόνια την υπέβαλε σε αδιάκοπα βασανιστήρια, βιάζοντας την επανειλημμένα και αποκτώντας μαζί της επτά παιδιά. Μάλιστα, ένα από αυτά το άφησε να πεθάνει από αναπνευστικά προβλήματα, μην θέλοντας να καλέσει γιατρό, κινδυνεύοντας έτσι να αποκαλύψει το μυστικό του.

Όπως φαίνεται όμως, μπορεί τελικά να υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες τις οποίες ήθελε να κρύψει ο Φριτσλ, αφού είχε δημιουργήσει ένα ακόμη μυστικό υπόγειο, στον χώρο εργασίας του όπου περνούσε πολλές ώρες μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 1995. Το δωμάτιο βρέθηκε όταν οικοδόμοι, πραγματοποιώντας επισκευές στο πρώην μοτέλ (πλέον έχει διαμορφωθεί σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) γκρέμισαν έναν τοίχο και βρήκαν μια σκάλα που οδηγούσε στον απομονωμένο χώρο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν οι Αρχές θα ερευνήσουν το κτίριο, ώστε να διαπιστώσουν τι έκανε στο συγκεκριμένο «μυστικό δωμάτιο» ο 82χρονος σήμερα Φριτσλ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs