Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Ενόχληση στο Μαξίμου με τους «αντάρτες» βουλευτές για την αλλαγή φύλου


Με τις διαφοροποιήσεις των ΑΝΕΛ, μπορεί να υπάρχει στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου η αποδοχή της διαφορετικής πολιτικής αφετηρίας..., αλλά για τους Συριζαίους βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν δεν ισχύει το ίδιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida υπάρχει έντονη ενόχληση σε κυβέρνηση και κόμμα που με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν τη μεν κ. Γεννιά να καταψηφίζει το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ την κ. Κασιμάτη να ζητά το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στην εισηγήτρια και τελικά να καταψηφίζει.

Οι διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μπόλαρη, Κασιμάτη, Γεννιά, Μιχελογιαννάκη, Μουσταφά, Καραγιουσούφ, και Ζεϊμπέκ που επέμειναν μέχρι τέλους στη γραμμή, έδειξαν ότι επέμειναν να αγνοήσουν το σινιάλο που ήρθε από το Μαξίμου.

«Επιτύχαμε το σκοπό μας, πέρασε το νομοσχέδιο. Ακόμα και το άρθρο 3 έφτασε τον απαιτούμενο αριθμό για να πάρει έγκριση και πλειοψηφία», επισημαίνουν κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγούν όμως με νόημα ότι:

«Θα συζητήσουμε την εικόνα της κοινοβουλευτική μας παρουσίας σε συνεδριάσεις τα επόμενα 24ωρα. Προφανώς και δεν τέθηκε θέμα πειθαρχίας, αλλά πρέπει να συζητήσουμε και την επόμενη ημέρα», εξηγούν σε συνομιλητές τους οι ίδιες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής των «ανταρτών» βουλευτών. 

Η ενόχληση πάντως υπάρχει και όπως λεν οι πληροφορίες, είναι μεγάλη.

Google+ Followers