Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Εξέλιξη βόμβα: Στο αρχείο η υπόθεση Παντελίδη – Απορρίφθηκε η μήνυση της οικογένειας του κατά Αρναούτη και Κυριάκου


Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον γνωστό καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη....
Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την δικογραφία, προέβη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της τηλεόρασης του Epsilon, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ο Πέτρος Κουσουλός.
Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος, η υπόθεση για το τροχαίο του λαοφιλούς καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, έχει μπει πλέον για τα καλά στο αρχείο από την περασμένη Τετάρτη καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν τελικά ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελική έρευνα η οποία διερευνούσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας σταμάτησε μετά από αρκετούς μήνες αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς βάσει της πραγματογνωμοσύνης που διεξήχθη, τα τραύματα που έφερε το θύμα αποδεικνύουν πως οδηγούσε το μοιραίο όχημα.


Η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη 

Το ereportaz έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας, κ. Χαράλαμπο Λυκούδη, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η πλευρά Παντελίδη δεν θα σταματήσει μετά από αυτή την δικαστική εξέλιξη, καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε προσφυγή κατά της πράξης αρχειοθέτησης σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό και συγκεκριμένα στο Εφετείο.


Το χρονικό

Για τρεις συνεχόμενους μήνες «έκανε βόλτες» στα εισαγγελικά γραφεία η δικογραφία της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη «περίμενε» καρτερικά από τον Ιούνιο στην Εισαγγελία της Αθήνας, προκειμένου να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα, ο οποίος είτε θα προχωρούσε είτε θα αρχειοθετούσε την υπόθεση.

Η έρευνα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού τραγουδιστή και τον βαρύ τραυματισμό της φίλης του Μυρσίνης Αρναούτη, μετρά ήδη ενάμιση χρόνο.


Σημειώνεται πως ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά στο ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος άνοιξε λίγους μήνες μετά το συμβάν, με την οικογένεια του τραγουδιστή να υποστηρίζει πως η έτερη συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του τζιπ.

Το υπόμνημα που κατατέθηκε από την πλευρά Παντελίδη στην εισαγγελία ζητούσε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχόλιο: Η απόφαση αυτή δικαιώνει την ηγεσία της Τροχαίας Ελληνικού, αφού από την πρώτη στιγμή και σύμφωνα με το πόρισμα της υπηρεσίας, ο οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Google+ Followers