Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Σeξ: Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που οι άντρες μπορεί να το αρνηθούν


Είναι ευρέως διαδεδομένο πως οι γυναίκες είναι εκείνες που πιο συχνά αρνούνται το σeεξ. Κι όμως...
! Μπορεί και οι άντρες κάποιες φορές να αρνηθούν τη σeξουαλική συνεύρεση. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Οι αιτίες που μπορούν να τους οδηγήσουν στην απόφαση αυτή είναι τέσσερις, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Sex Roles. Στην έρευνα αυτή έλαβαν μέρος 1500 άνδρες, οι οποίοι είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι κυριότεροι τέσσερις λόγοι είναι οι παρακάτω:


1. Ιατρικά θέματα:

Υπάρχουν πολλές παθήσεις, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν στους άντρες στυτική δυσλειτουργία, όπως είναι η αυξημένη αρτηριακή πίεση ή τα καρδιαγγειακά. Επίσης, μπορεί να προκληθεί και από το κάπνισμα, την κακή ψυχολογία ή την παχυσαρκία. Ακόμη και μερικά φάρμακα μπορούν να είναι υπεύθυνα για την μειωμένη ερωτική επιθυμία.


2. Εικονικό σeξ:

Η εξάπλωση του διαδικτύου και η δύναμη που έχει στις ζωές μας, έχει αυξήσει το εικονικό σeξ, με αποτέλεσμα κάποιοι άντρες να το έχουν πλέον συνηθίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που δεν λειτουργούν σωστά ή δεν τους ενδιαφέρει το πραγματικό σeξ. Δεν είναι κάτι μακριά από εμάς, αφού έρευνα έχει δείξει πως ένας στους δύο Έλληνες κάνει εικονικό σeξ και αυτοϊκανοποιείται.


3. Πολύ πορνό:

Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι «ροζ» ταινίες, ενισχύουν την σeξουαλική επιθυμία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και πως τονώνει την ερωτική τους ζωή. Άλλοι πάλι, θεωρούν πως δεν κάνει καλό στη μεταξύ τους ερωτική σχέση. Και οι δύο πλευρές, όμως, συγκλίνουν στο ότι, αν κανείς το παρακάνει, θα έχει σοβαρά θέματα στην σeξουαλική του ζωή.


4. Μειωμένη τεστοστερόνη:

Αν για οποιοδήποτε λόγο ο άντρας έχει μειωμένη τεστοστερόνη, τότε τα αποτελέσματα αυτού θα είναι η μειωμένη σeξουαλική επιθυμία, η κόπωση, το να μην έχει όρεξη για σeξ, η κακή ψυχολογία, ακόμη και η στυτική δυσλειτουργία.

Πηγή: healthview.gr

Google+ Followers