Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Νοτιοαφρικανός κυπριακής καταγωγής ένοχος για το φόνο της γυναίκας του


Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Κρίστοφερ Παναγιώτου εκρίθη ένοχος από δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής, μαζί με...
τους δύο άλλους συγκατηγορούμενος του, Sinethemba Nenenmbe και Zolani Sibeko




Ένοχος κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο του Πορτ Ελίζαμπεθ της Νοτίου Αφρικής ο κυπριακής καταγωγής επιχειρηματίας , Κρίστοφερ Παναγιώτου για την ειδεχθή δολοφονία της συζύγου του, Jade τον Απρίλιο του 2015 και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιθανότητα της ισόβιας κάθειρξης. Το ενοχοποιητικό βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο δεν άφησε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον επιχειρηματία.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Κρίστοφερ Παναγιώτου εκρίθη ένοχος από δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής, μαζί με τους δύο άλλους συγκατηγορούμενος του, Sinethemba Nenenmbe και Zolani Sibeko.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν πέντε άτομα, ωστόσο ο τέταρτος κατηγορούμενος μετεβλήθη σε μάρτυρα κατηγορίας, ενώ και ο πέμπτος άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή μετά από ασθένεια και λίγο προτού το δικαστήριο αποφανθεί για την υπόθεση που ταλάνισε Νότια Αφρική και Κύπρο. Ο Κρίστοφερ Παναγιώτου εμφανίσθηκε διαλυμένος στο δικαστήριο, ενώ τόσο αυτός όσο και μέλη της οικογενείας του ξέσπασαν σε λυγμούς στο άκουσμα της απόφασης. 

Ο Sinethemba Nenembe κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες δολοφονίας και ληστείας.

Ο επίσης κατηγορούμενος Zolani Sibeko βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της συνωμοσίας για διάπραξη φόνου.

Τα μέλη της οικογένειας της Τζέιντι, εξέφρασαν τα συναισθήματά τους μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας , χειροκροτώντας.

Αντίθετα, τα μέλη της οικογένειας του Παναγιώτου έκλαιγαν και είχαν σκυφτά κεφάλια.

Βίντεο που δημοσίευσαν οι Sunday Times της Νοτίου Αφρικής:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs