Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Απόστολος Γκλέτσος: «Μαζί με τη Ζωή Λάσκαρη αποφασίσαμε να παντρευτώ την κόρη της»


Ο δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε για τον γάμο του και πώς έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ...
Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κατέχουν το ρεκόρ του πιο γρήγορου διαζυγίου στην ελληνική showbiz αφού χώρισαν μόλις 17 μέρες μετά τον γάμο τους. Ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός, αποκάλυψε πρόσφατα τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στην κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Μιλώντας, στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ, είπε πως σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε η αείμνηστη ηθοποιός. 

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα. 

Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία-Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα "ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία-Ελένη;" και μου λέει "ναι ρε συ". Πήρα τη Μαρία-Ελένη τηλέφωνο και της λέω "θέλεις;", μου λέει "ναι".

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: "Παιδιά, δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά". Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει "ναι, εντάξει"», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Google+ Followers