Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Γεμίζει η φαρέτρα του Λεμονή


Σεμπά, Μποτία και Μπεν προπονήθηκαν χθες κανονικά, ενώ ο Εμενίκε ενημέρωσε τον Ολυμπιακό από την Ιταλία πως νιώθει καλύτερα...
Περισσότερες λύσεις στα χέρια του θα έχει ο Ολυμπιακός με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τάκης Λεμονής βλέπει ένα-ένα τα προβλήματά του να λύνονται. 

Χθες το απόγευμα είδε να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας ο Σεμπά που προέρχεται από αρθροσκόπηση, ο Μπεν που ταλαιπωρήθηκε από θλάση, αλλά και ο Μποτία που έκανε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω της μεγάλης αποχής του. Σε φουλ ρυθμούς μπήκε και ο Ένγκελς που ξεπέρασε έναν τραυματισμό στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του. Ο μόνος που έκανε θεραπεία ήταν ο Μίλιτς, ενώ ο Σισέ έχασε τη μία από τις δύο χθεσινές προπονήσεις γιατί πήγε να διορθώσει ένα πρόβλημα στα δόντια του. 

Όσο για τον Εμενίκε, που βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Μπολόνια, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και ενημέρωσε πως ήδη νιώθει πολύ καλύτερα, σωματικά και ψυχολογικά, ωστόσο μέχρι να επιστρέψει ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τη δική του περίπτωση. 

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει τους παίκτες του και σήμερα για προπόνηση, ενώ το Σάββατο θα γίνει ένα φιλικό στο Ρέντη με τη δεύτερη ομάδα για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό όσοι παίζουν λίγο ως… καθόλου.

Google+ Followers