Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εγκλωβισμός πέους: Πώς γίνεται να “κολλήσετε” στο σεξ - Τι να κάνετε αν σας συμβεί


Ο εγκλωβισμός πέoυς (επιστημονικός όρος: Pεnis Captivus) είναι μια σπάνια πάθηση που εμφανίζεται ...
κατά τη σeξουαλική επαφή. 




Συμβαίνει όταν οι μυς του κόλπου της γυναίκας συστέλλονται (σφίγγουν) υπερβολικά γύρω από το πέoς, καθιστώντας αδύνατο για τον άνδρα να το βγάλει έξω από τον κόλπo. Έτσι το ζευγάρι μένει “κολλημένο”για λίγα λεπτά.

Η στύσh στο πέoς επιτυγχάνεται επειδή γεμίζει με αίμα και ως εκ τούτου σκληραίνει, ώστε να καταστεί εφικτή η διείσδυση. Όταν μια γυναίκα έχει oργaσμό, οι πυελικοί μυς συσπώνται. Μερικές φορές, αυτές οι συσπάσεις κάνουν τα τοιχώματα του κόλπoυ να “κλείσουν” γύρω από το πέoς του άντρα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για εκείνον να αποσύρει το εν στύσh πέoς από τον κόλπο.


Τι να κάνετε αν σας συμβεί

Ευτυχώς, ο εγκλωβισμός πέoυς διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα τις περισσότερες φορές. Όταν τελειώνει ο οργασμός της γυναίκας, οι συσπάσεις που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα σταματούν και ο άντρας μπορεί να αποσυρθεί. Επίσης, μετά την εκσπeρμάτιση του άντρα, το αίμα υποχωρεί από το πέoς, εκείνο χάνει την στύσh του και η αποκόλληση είναι και πάλι εύκολη.

Σε περίπτωση που σας συμβεί, τότε εσείς και ο/η σύντροφός σας πρέπει να χαλαρώσετε και να σταματήσετε να το σκέφτεστε έντονα. Θα σας βοηθήσει να φέρετε στο μυαλό σας θέματα και εικόνες που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το σeξ. Αυτό θα επιτρέψει στο αίμα να φύγει από το πέoς και ο άντρας να χάσει την στύσh του, ενώ οι πυελικοί μυς της γυναίκας θα σταματήσουν να σφίγγουν το πέoς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs