Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Λαβωμένη» η Σίτι με την Άρσεναλ

Χωρίς τον Φερνάντο και τον Στέφαν Γιόβετιτς θα παραταχθεί στο σαββατιάτικο ντέρμπι εκτός έδρας με την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι, όπως γνωστοποίησε με.... δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Φερνάντο τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που έδωσαν οι «πολίτες» με τη Στόουκ και εκτός από των αγώνα με την Άρσεναλ, θα χάσει και το παιχνίδι του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και την αναμέτρηση με την Τσέλσι.

«Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και είναι πιθανό να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Θα δούμε, δεν είναι κάτι οριστικό ακόμα, αλλά αυτό θα είναι πλήγμα για μας», είπε ο Χιλιανός τεχνικός για τον πρώην άσο της Πόρτο.

Από την άλλη, ο Στέφαν Γιόβετιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηρό, το οποίο αποκόμισε στο φιλικό της εθνικής του ομάδας και θα χάσει και αυτός των αγώνα με τους «κανονιέρηδες».

«Ο Στέφαν (σ.σ Γιόβετιτς) δε θα παίξει εναντίον της Άρσεναλ, αλλά εγώ ελπίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι εντάξει», δήλωσε ο Πελεγκρίνι για τον Μαυροβούνιο επιθετικό.

Επίσης ο προπονητής της Σίτι συμπλήρωσε πως ο Ελιακίμ Μανγκαλά και Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs