Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Άσχημα μαντάτα για Γιούνκερ - Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του...

Σε εξαιρετικά κακή κατάσταση φαίνεται πως είναι η υγεία του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, παρά τις διαψεύσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ο ίδιος ο...
πρόεδρος της Κομισιόν, φαίνεται να έχει παραδεχτεί ότι παίρνει βαριά παυσίπονα και η υγεία του είναι εξαιρετικά κακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έδωσε 300.000 ευρώ για να ανακαινίσει το γραφείο του στο Λουξεμβούργο ώστε να μην... πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες και να έχει καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Σύμφωνα με τους Times αρκετά στελέχη στις Βρυξέλλες, ειρωνεύονται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιούνκερ και λένε ότι ο Προέδρος της Κομισιόν δεν μπορεί να είναι μερικής απασχόλησης, ζητώντας -πιθανότατα- έμμεσα την αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γιούνκερ φαίνεται να βρίσκεται μόνο 3 φορές της βδομάδα στις Βρυξέλλες και τις υπόλοιπες στη γενέτειρά του για να παρακολουθείτε από δικούς του γιατρούς.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αμείβεται με 293.000 ευρώ τον χρόνο, και ήδη στις Βρυξέλλες υπάρχουν αντιδράσεις. Μάλιστα, κοινοτική πηγή δήλωσε στους Times ότι «ο ρόλος του Προέδρου της Κομισιόν δεν είναι μια θέση μερικής απασχόλησης. Πρέπει να βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να έχει τον πλήρη έλεγχο».

Και συνέχισε: «Εγείρονται ανησυχίες. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι εργάζεται σκληρά. Οι ανησυχίες έχουν να κάνουν με το αν έχει τη δύναμη να αντεπεξέλθει σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs