Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΗ: Μάνα βίασε τον γιο της για να τον θεραπεύσει από την ομοφυλοφιλία!

Ένας γκέι βιάστηκε από την μητέρα του, ενώ λεσβίες βιάζονται από ξαδέρφια ή ακόμη και αδέλφια για να «θεραπευτεί» η ομοφυλοφιλία τους…
Τις καταγγελίες-σοκ κάνει ο οργανισμός υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στην Ινδία (LGBT), όπως σημειώνει η «DailyMail», σε ένα ρεπορτάζ της για τους λεγόμενους «διορθωτικούς βιασμούς» από οικεία πρόσωπα.

Όπως επισημαίνεται, η οικογένεια επιλέγει ποιο μέλος της θα φέρει σε πέρας την ειδεχθή πράξη.

Σε μια από τις πιο σοκαριστικές περιπτώσεις, ένα γκέι αγόρι στην Μπανγκαλόρι υποχρεώθηκε σε σεξουαλική επαφή με την μητέρα του, ώστε να γίνει …ετεροφυλόφιλο, ενώ έχει αναφερθεί ακόμη και βιασμός κοριτσιών από τον ίδιο τον αδελφό τους.

Ο LGBT έχει αναφέρει τουλάχιστον 15 καταγεγραμμένα γεγονότα την τελευταία πενταετία. «Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες περιπτώσεις, αλλά δεν καταγγέλλονται» ανέφερε ένας εργαζόμενος της οργάνωσης στους Times της Ινδίας.

« Μαθαίνουμε γι” αυτές όχι επειδή έγιναν καταγγελίες βιασμού, αλλά επειδή (τα θύματα) ήθελαν να το σκάσουν από τα σπίτια τους», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα θύματα ήθελαν να ξεχάσουν τα περιστατικά και γι” αυτό τον λόγο προτιμούσαν να κόψουν κάθε γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια, παρά να προχωρήσουν σε μια καταγγελία.

H σεξουαλική πράξη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκισης στην Ινδία.

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, 25.000 βιασμοί διαπράττονται κάθε χρόνο στην Ινδία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο