Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία στο Βόλο: Σοκάρει η περιγραφή της 18χρονης που ο πατέρας της σκότωσε τον βιαστή της


«Με παρενοχλούσε από τα 9 μου και στα 12 άρχισε ο βιaσμός μου» - Σε ποιους είχε αποκαλύψει ...τι είχε περάσει

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή της στην Αστυνομία για το τι περνούσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα από την ηλικία των 9 ετών από τον αδελφό της μητριάς της, τον οποίο σκότωσε ο πατέρας της, μόλις έμαθε ότι την βίaζε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η 18χρονη κόρη του καθ' ομολογίαν δράστη ανέφερε στους αστυνομικούς: «Ξεκίνησα να λέω στον πατέρα μου, ότι κάποιος με παρενόχλησε, όταν ήμουν 9 ετών και ότι ο βιaσμός μου ξεκίνησε, όταν ήμουν 12 ετών. Ξέσπασα σε κλάματα. Ο πατέρας μου με πήρε αγκαλιά. Αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και μου είπε, ότι θα είναι δίπλα μου. Μου είπε να βρω το θάρρος, να πάμε σε έναν δικηγόρο, να το καταγγείλω».

«Με παρενοχλούσε από τα 9 μου και στα 12 άρχισε ο βιaσμός μου» θα πει με τρεμάμενη φωνή η νεαρή κοπέλα για τον 33χρονο, που φέρεται να την βίaζε και να της ζητούσε χρήματα, για να μην δημοσιοποιήσει τα επίμαχα βίντεο. «Μου είπε ότι χρειαζόταν χρήματα, γιατί ήταν σε ανάγκη. Εγώ είχα στην τσάντα μου 1.000 ευρώ που μου είχε δώσει το πρωί ο πατέρας μου για τα ενοίκια. Μπαίνοντας ξανά στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι τα είχε πάρει από την τσάντα μου και ότι δεν θα με ξανά ενοχλούσε. Τον παρακάλεσα να μην κάνει κάτι με το βίντεο. Την επόμενη ημέρα διαπίστωσα, ότι από τα χρήματα που είχα στην τσάντα μου, είχε αφήσει περίπου 150 ευρώ. Τον φοβόμουνα. Φοβόμουν ότι θα κάνει κακό σε εμένα, στις αδερφές μου, στον πατέρα μου».

Η 18χρονη -σήμερα- κοπέλα, είναι φοιτήτρια Φιλοσοφικής σε άλλη πόλη της Ελλάδος. Εκεί της νοίκιαζε ο πατέρας της διαμέρισμα και της έδινε χρήματα, για να το πληρώνει. Την προηγούμενη Κυριακή η σπιτονοικοκυρά της 18χρονης ενημέρωσε τον πατέρα της, ότι υπάρχει καθυστέρηση στο ενοίκιο και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Πότε αποκάλυψε η 18χρονη την απόλυτη φρίκη που ζούσε

«Ο πατέρας μου ενημερώθηκε από την σπιτονοικυρά ότι χρωστούσα τέσσερα ενοίκια ύψους 1.040 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου τα είχε δώσει ο πατέρας μου, όμως δεν τα είχα καταβάλει. Την επόμενη μέρα το πρωί ο πατέρας μου ήρθε να με βρει. Στην αρχή δεν ήθελα να του πω. Αργότερα όμως, του εξήγησα όλη την ιστορία από την αρχή. Του ζήτησα να παραμείνει ψύχραιμος και αποφάσισα να του αποκαλύψω όσα μου είχαν συμβεί πολλά χρόνια πριν». Η κόρη αρχικά δεν κατονόμασε τον βιaστή της… Φοβόταν, όπως είπε, ενώ άμεσα ζήτησε και βοήθεια των ειδικών.

«Με ρώτησε ποιος ήταν, αλλά εγώ δεν είχα το θάρρος να του το πω. Ο δικηγόρος μου είπε, να αρχίσω να γράφω όσα μου είχαν συμβεί. Επισκέφτηκα ειδικό. Ο πατέρας μου ήταν συνέχεια δίπλα μου, έκλαιγε, ένιωθε τύψεις για όσα μου συνέβησαν. Ήθελε να με προστατεύσει, με αγκάλιαζε, με φιλούσε. Επέμενε να του πω ποιος είναι». Η 18χρονη έγραψε σε ένα τετράδιο όλα όσα συνέβησαν, από την πρώτη σexουαλική παρενόχληση. Την Τρίτη το πρωί έσπασε και αποκάλυψε στον πατέρα της το όνομα του κακοποιητή της.

«Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς και κατηγορούσε τον εαυτό του γι’ αυτό που μου συνέβη. Τον λυπήθηκα και του είπα, ότι είναι ο αδερφός της μητριάς μου, της δεύτερης γυναίκας του. Με το που το άκουσε, συγκλονίστηκε. Τότε ήταν, που επέμενε ακόμα περισσότερο να προχωρήσω στην καταγγελία. Του ζήτησα χρόνο να μιλήσω με την ψυχίατρο και φάνηκε να το δέχεται. Ήρθε στο σπίτι η καθηγήτριά μου, που της είχα αναφέρει παλιότερα, τι συνέβαινε, αλλά όχι με λεπτομέρειες, πριν από περίπου ένα χρόνο, που τα είχα αναφέρει και στην αδερφή μου».


«Τον χτύπησα, δεν ξέρω αν είναι νεκρός…»

«Δηλητηρίαζε την ψυχή της κόρης μου, γι’ αυτό κι εγώ τον σκότωσα» είπε κατά την απολογία του ο πατέρας της 18χρονης, ο οποίος λίγο μετά το φονικό παραδόθηκε στις αρχές. «Στο γραφείο του δικηγόρου, ο πατέρας μου έδειχνε ανήσυχος, ταραγμένος, στεναχωρημένος. Δεν τον είχα ξανά δει έτσι. Τότε μου λέει "τον χτύπησα, δεν ξέρω αν είναι νεκρός". Δεν μου είπε ποιον, αλλά εγώ κατάλαβα ποιον εννοούσε. Με έπιασε κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι ότι πήρε την Αστυνομία ο πατέρας μου και τους είπε "έχω χτυπήσει κάποιον, είναι ένα ασημί αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν είναι νεκρός ή ζωντανός. Σε 10 λεπτά θα έρθω να παραδοθώ"» ανέφερε η κοπέλα καταθέτοντας στους αστυνομικούς.

Η κοπέλα θα καταγγείλει, πως ο τελευταίος βιaσμός τελέστηκε πριν 2 μήνες στο σπίτι στον Βόλο. «Αναγκάστηκα να βρεθώ μαζί του, γιατί μου έλεγε, ότι αν δεν τον συναντούσα, θα έστελνε ένα βίντεο που είχε στο κινητό του με εμένα και αυτόν. Επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητό του και κάποια στιγμή βγήκα από αυτό, γιατί αισθανόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι σε κοντινή επαφή μαζί του. Του ζήτησα να μην με ξαναενοχλήσει και μου είπε "εντάξει, αυτή θα είναι η τελευταία φορά"». Η 18χρονη φέρεται να είχε μιλήσει τόσο στην αδελφή της, όσο και σε μία καθηγήτρια της σχολής της, για όλα όσα πέρναγε.

«Το βίντεο είναι υπαρκτό, το έχω δει»

Η εκπομπή του Live News εξασφάλισε πληροφορίες σχετικά με το βίντεο που είχε στην κατοχή του ο βιaστής και εκβίαζε την 18χρονη. Το εν λόγω βίντεο είναι 36 δευτερολέπτων και τραβήχτηκε, όταν η 18χρονη ήταν 13 ή 14 ετών, όπως ανέφερε η ίδια.

«Το βίντεο είναι υπαρκτό, το έχω δει. Μου το είχε δείξει πριν από ένα χρόνο σε φωτογραφίες καρε–καρέ και το Νοέμβρη πριν συναντηθούμε τελευταία φορά, μου το έστειλε στο κινητό μου μέσω του κινητού του και μετά το διέγραψε. Το βίντεο αυτό έχει διάρκεια 36 δευτερόλεπτα. Φαίνεται ότι είναι στο σπίτι, στο δωμάτιο μου στην Αργαλαστή. Δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται το τατουάζ που είχε. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι σε άσχημη κατάσταση. Εκείνος ήρθε από πάνω μου. Πρέπει να ήμουν 13 ή 14 ετών τότε. Δεν το επέτρεψα ποτέ όλο αυτό» ανέφερε η κοπέλα.

«Στην ηλικία 9 χρονών δέχτηκα την πρώτη σεxουαλική επίθεση»

Η 18χρονη όταν έφθασε σε ψυχολογικό αδιέξοδο και αποφάσισε να μιλήσει, αλλά δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τα όσα εφιαλτικά έζησε, της προτάθηκε μία μέθοδος, να καταγράψει η ίδια ό,τι της είχε συμβεί. Σε χειρόγραφα της η 18χρονη περιγράφει, πώς στα 9 της χρόνια έπεσε στα χέρια του βιaστή της.

«Στην ηλικία 9 χρονών δέχτηκα την πρώτη σεxουαλική επίθεση από τον… Είναι ο αδελφός της μητριάς μου. Με έβαλε να ξαπλώσω δίπλα του, με πρόφαση να δούμε κάποια ταινία. Πέρασε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και ύστερα το κατέβασε στο στήθος μου. Όσο περνούσε η ώρα, με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία. Μου έλεγε να κοιμηθώ, προσποιούνταν και ο ίδιος ότι κοιμόταν, αλλά με το χέρι του προσπαθούσε να με ακουμπήσει.

Μέχρι τα 12 με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία και έκανε κινήσεις, με σκοπό να τον χαϊδέψω. Απομάκρυνα το χέρι μου όμως. Μου ασκούσε πίεση και συνέχιζε να με ακουμπά σε σημεία που δεν έπρεπε. Άλλες φορές μου έβγαζε τη μπλούζα και με χάιδευε στο στήθος. Κάθε προσπάθειά μου να απομακρυνθώ, ήταν άδικος κόπος» είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs