Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΕΡΜΟΝΤ: Μητέρα σκότωσε κοινωνική λειτουργό και συγγενείς της επειδή έχασε την επιμέλεια της κόρης της

Δύο εγκλήματα με τέσσερα θύματα τα οποία οι Αρχές εξετάζουν από κοινού καθώς όπως φαίνεται συνδέονται συγκλονίζουν την πολιτεία Βερμόντ τις τελευταίες ώρες.

Μία μητέρα ....που είχε χάσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της σκότωσε την κοινωνική λειτουργό που επέβλεπε την υπόθεσή της στην πόλη Μπαρ. Η Τζόντι Χέρινγκ χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο για να σκοτώσει την Λάρα Σόμπλε έξω από το γραφείο της χθες. Η Σόμπελ που είχε μια κόρη πέθανε στο σημείο. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν ανεξάρτητα από την υπόθεση. Η Χέρινγκ που συνελήφθη είχε χάσει την επιμέλεια στις 10 Ιουλίου και η κόρη της ήταν ακόμα υπό κρατική φροντίδα.

Σήμερα το πρωί οι Αρχές βρήκαν τα πτώματα τριών ατόμων σε σπίτι στην περιοχή Μπερλίν όταν οι οικείοι τους ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι δεν μπορούσαν να έλθουν σε επαφή μαζί τους. Όπως έγινε γνωστό αργότερα τα θύματα είχαν συγγενική σχέση με την γυναίκα που σκότωσε την κοινωνική λειτουργό. Τα θύματα είναι οι αδελφές Ρόντα και η Ρετζίνα Χέρινγκ - ξαδέλφες της συλληφθείσας και η μητέρα τους Τζούλι Αν Φολτζοράνο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs