Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σπάνιες ανέκδοτες φωτογραφίες: Δείτε τον JFK έφηβο και φοιτητή (Photos)

Παρουσιάστηκαν σε μια διαδικτυακή δημοπρασία και είναι από το προσωπικό άλμπουμ του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ. Οι πέντε από αυτές δίδονται για ....πρώτη φορά στη δημοσιότητα.


Η δημοπρασία ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου και θα τελειώσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής η ανώτατη προσφορά που έχει «πέσει» στο τραπέζι είναι τα 369 δολάρια. Οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας όμως ευελπιστούν μέχρι το τέλος της να ξεπεράσουν το ρεκόρ των 39.600 δολαρίων που είχαν από προηγούμενες φωτογραφίες του.


Εκτός από τις φωτογραφίες του Τζον Κένεντι στη δημοπρασία έχουν βγεί ιδιόχειρες σημειώσεις του από τότε που ήταν κάτοικος του Λευκού οίκου το 1961. Η πρώτη σπάνια φωτογραφία απεικονίζει τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ, να φοράει τη στολή της αποφοίτησης από το κολέγιο Choate το 1935.

Η επόμενη τον δείχνει με τον συγκάτοικο του Ριπ Χόρτον να κάνουν πρόβες για κάποιο θεατρικό έργο, ενώ η επόμενη να ποζάρει μαζί με πολλούς συμφοιτητές του έξω από το κολέγιο.



Μια άλλη φωτογραφία των απαθανατίζει στο κατάστρωμα ενός πλοίου μαζί με τον πατέρα και την αδερφή του και η τελευταία να είναι ανεβασμένος στην ταράτσα του αγροκτήματος των Κένεντι, το 1935 στη Φλόριντα.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs