Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ποια περιοχή στην Αμερική απαγόρευσε το... πpωκτικό σeξ


Πριν από λίγες ημέρες στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ψηφίστηκε μια σειρά νόμων, προκειμένου να προστατέψει τα ζώα από τη βία. Όμως ....
ένα από τα παραπάνω ψηφίσματα, αποτέλεσε το μήλο της έριδος και ο λόγος;

Απαγορεύει ρητά την επαφή παρά φύση ανάμεσα στους ανθρώπους! Ο Νόμος του Λόγκαν, όπως ονομάστηκε η συγκριμένη σειρά, προς τιμήν του σκύλου Σιβηρίας που δέχτηκε επίθεση από το αφεντικό του με οξύ, μέσα σε όσα λέει, περιλαμβάνει και το νομοσχέδιο 219 σύμφωνα με το οποίο «οποιοδήποτε πρόσωπο που διαπράττει το αποτρόπαιο και απεχθές αυτό έγκλημα κατά της φύσης (το sοδομισμό, δηλαδή) είτε με άλλο άτομο ή οποιοδήποτε ζώο είναι ένοχος για κακούργημα και τιμωρείται με έως και 15 χρόνια φυλάκιση».


Την πρόταση αυτή έκανε ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Rick Jones η οποία και υπερψηφίστηκε. Ως εκ τούτου, ο νόμος του Μίσιγκαν κατά του sοδομισμού, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, φυσικά στα πλαίσια της προστασίας των ζώων, προκαλώντας την αντίδραση της τοπικής LGBT κοινότητας, μιας και αυτό χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση όπως δήλωσαν μέλη της, για να θεωρηθεί παράνομη οποιαδήποτε πράξη πρωκτικού έρωτα. Βέβαια, στο νομοσχέδιο, δεν διευκρινίζεται το φύλο του «ατόμου», οπότε σύμφωνα με την άλλη πλευρά, η παράμετρος αυτή, δεν έχει να κάνει άμεσα με την LGBT κοινότητα.

Ωστόσο, όταν ο Jones ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν αφαίρεσε την έννοια «άτομο» από το νομοσχέδιο, ο ίδιος απάντησε ότι κανένας δεν ήθελε να πειράξει την ορολογία που είχε χρησιμοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη από το 2003, οποιαδήποτε απαγόρευση των σeξουαλικών πράξεων, μαζί και του sοδομισμού, είχε κριθεί αντισυνταγματική.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs