Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

AYTO EINAI ΣΩΣΤΟ! Δείτε ποιο είναι το αμινοξύ που δουλεύει καλύτερα και από το Viagra


Ενας μεγάλος αριθμός από άντρες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας. Η στατιστική δείχνει...
ότι η ομάδα ανδρών μεταξύ 40 και 70 ετών πλήτεται ιδιαίτερα.. Οι αιτίες είναι το γνωστό στρες αλλά και ο έντονος τρόπος ζωής κυρίως για τους νέους που ξενυχτούν. Από κοντά μαζί βέβαια με το κάπνισμα, το αλκοόλ και το μην υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα καλά νέα είναι ότι τα παρασκευάσμαστα της L-αργινίνης, ενός φυσικού συστατικού του οργανισμού -βρίσκεται και σε πολλά τονωτικά- μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα συμπτώματα καλύτερα από το βιάγκρα που απλά αυξάνει τη ροή του αίματος. H L-αργινίνη αυξάνει τη λίμπιντο και την αναγέννηση των ιστών.

Τα εκχυλίσματα αυτά παράγονται από διάφορα φυτα΄που έχουν υψηλές περιεκτικότητες σε L-αργινίνη και έχουν προ-αναγεννητική δράση στα επιθηλιακά κύτταρα και διεγείρουν την εκκριτική δραστηριότητα τους για την παραγωγή του σπερματικού υγρού.Προκαλούν σημαντικά καλύτερη ανακούφιση για τους άνδρες που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και την εγγενή δυσκολία στην ούρηση.

.


Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Health & Disease τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, έλυσαν τα προβλήματα τους κατά μέσο όρο σε 2 εβδομάδες. Ακόμα, ωστόσο, κι αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η L-αργινίνη κάνει αυτό που περιμένουμε από το βιάγκρα και ακόμα περισσότερα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs