Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Μολδαβή έκρυβε οίκο ανοχής στην καφετέριά της


Τα ροζ ραντεβού καταγράφονταν από κάμερα!

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί μια καφετέρια στην...
πόλη των Ιωαννίνων, όπου λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες με αμοιβή στους θαμώνες μία 46χρονη Ρουμάνα και μία 41χρονη Ουκρανή. Μάλιστα, τα ροζ ραντεβού καταγράφονταν από κάμερα!


Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα, οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης ανακάλυψαν τον καμουφλαρισμένο χώρο που χρησιμοποιούνταν για τις ερωτικές συνευρέσεις των εκδιδόμενων γυναικών, οι οποίες ήταν εργαζόμενες στην καφετέρια και τις εξωθούσαν στην ποpνεία η 46χρονη Μολδαβή υπεύθυνη και ο ομοεθνής της ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος αναζητείται.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι το μαγαζί είχε πολλή... πελατεία, καθώς κατασχέθηκαν 3.710 ευρώ, 222 μάρκες, διάφορα χρυσαφικά που προσφέρονταν ως ανταλλάγματα για τις συνευρέσεις και χειρόγραφες σημειώσεις για τα ερωτικά ραντεβού οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών. Ακόμη, στην καφετέρια βρέθηκαν δύο ξύλινα κλομπ και μία κάμερα με πομποδέκτη, που δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν συνδεδεμένη με καταγραφικό μηχάνημα.




Οι τρεις αλλοδαπές γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την Μολδαβή να κατηγορείται για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, όπως και ο αναζητούμενος συμπατριώτης της ιδιοκτήτης του καταστήματος. Στις άλλες δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων και αφέθηκαν ελεύθερες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs