Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΜΟ! Η ανακοίνωση του για την συνάντηση με τον Κυριάκο


Ανακοίνωση για την αιφνιδιαστική συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας...
, Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε στη δημοσιότητα ο Αντώνης Ρέμος.

Η συνάντηση, η οποία προγραμματίστηκε έπειτα από αίτημα του γνωστού καλλιτέχνη, έγινε χθες Δευτέρα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς.

Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από θέματα της πολιτικής που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πολίτης.

Στην ανακοίνωσή του ο δημοφιλής τραγουδιστής, έσπευσε να διεδιαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να πολιτεύεται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διευκρινίζοντας ότι η επίσκεψή του αυτή «δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs