Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ! Έτσι κλέβουν σπίτια ηλικιωμένων…


Η οδός Διγενή Ακρίτα και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στο έλεος κάποιων ρομά οι οποίοι όχι μόνο απειλούν...
τις περιουσίες τους μπαίνοντας μέσα στα σπίτια τους, αλλά αναγκάζουν τις ανήλικες συγγενείς τους (κόρες, αδελφές κλπ) να προσφέρουν σεξ… με ελάχιστο τίμημα!





Αρκετά είναι τα περιστατικά διαρρήξεων που έχουν καταγραφεί στα Μποζαϊτικα, πάνω από την σιδηροδρομική γραμμή, ανάμεσα στην Διγενή Ακρίτα και το κτήμα Παρπαρούση. Όπως δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής στην εφημερίδα «Κόσμος», «ακόμη και με το φως της ημέρας, δέχονται επιθέσεις. Μάλιστα έχουν καταγγείλει πως στην περιοχή δρουν κάποιοι ρομά που επιβαίνουν σε ένα πράσινο παλιό ΙΧ μάρκας Toyota Corolla (έχουν ενημερώσει και την Αστυνομία για τον αριθμό της πινακίδας του), με οδηγό έναν ηλικιωμένο. Ο οποίος αφήνει στην περιοχή ανήλικες ρομά και φεύγει.

Οι ανήλικες έχουν τις εξής οδηγίες: Είτε να κλέψουν σπίτια, είτε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους… σε ηλικιωμένα άτομα!

Προ ημερών οι συγκεκριμένες ανήλικες μπήκαν σε σπίτι γυναίκας, και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να την κλέψουν. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, προχώρησε σε συλλήψεις, όμως προφανώς ο Εισαγγελέας τις άφησε ελεύθερες, μια και πρόκειται για κορίτσια όχι πάνω από 16 ετών.

Την ίδια εβδομάδα, γνωστός κάτοικος της περιοχής διαπίστωσε ομαδικό όργιο μεταξύ κάποιων ανδρών και μίας ανήλικης ρομά. Στην κυριολεξία την είχαν βάλει στη μέση και απολάμβαναν τα ερωτικά της τερτίπια μέσα σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε ερημικό σημείο, κοντά στην Διγενή Ακρίτα. Προφανώς της είχαν δώσει κάποιο μικρό χρηματικό ποσό) συνήθως 5 ευρώ ο καθένας.. για να τους ικανοποιήσει όλους. Όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι, η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί πολλές φορές, όμως δεν υπάρχει αποτελεσματική δράση και εξάρθρωση του φαινομένου: «Ο τύπος με το Toyota συνεχίζει ακάθεκτος τις «επισκέψεις» του στην περιοχή», μας είπαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs