Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Καισαριανή: Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα


Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο που βρέθηκε δίπλα στη σορό στην Καισαριανή από περιπατητές...
, το μεσημέρι της Κυριακής. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ταυτοποίησαν τον σειριακό αριθμό του πιστολιού του 38χρονου Αντώνη Δημοτάκη με εκείνο που βρέθηκε στην περιοχή της «Κύρα Ελένης». 

Μένει να γίνουν οι εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί αν η σορός σε προχωρημένη σήψη ανήκει σε εκείνον. 


To χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός.

Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη είχε βρεθεί στο στούντιο του «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι σήμερα, οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs