Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Συνέβη στη Βρετανία: Πήρε την αστυνομία γιατί η γυναίκα του ροχάλιζε και δεν μπορούσε να δει Μουντιάλ


Ενα περίεργο τηλεφώνημα δέχτηκε η αστυνομία του δυτικού Μίντλαντς της Αγγλίας, το οποίο ...
σίγουρα όποιος απάντησε θα θυμάται για καιρό.
Συγκεκριμένα, μπορεί οι αστυνομικοί του τμήματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail να δέχονται δεκάδες κλήσεις την ημέρα, αλλά σε αυτή δεν ήξεραν πραγματικά τι να απαντήσουν.

Παραδείγματος χάριν, μόνο την ημέρα που η Αγγλία έπαιζε με την Σουηδία στο Μουντιάλ 2018, η αστυνομία δέχτηκε πάνω από 2.276 κλήσεις.

Μία από αυτές, λοιπόν, ήταν και ένας Άγγλος που προσπαθούσε να δει τον αγώνα, αλλά η γυναίκα του αρνούνταν να τον αφήσει.

Ο λόγος δεν ήταν η γκρίνια και η μουρμούρα, αλλά το... ροχαλητό της.

Μία Βρετανίδα αποφάσισε να εμποδίσει τον σύζυγό της από το να δει Μουντιάλ... όχι όμως με τους παραδοσιακούς τρόπους, αλλά ροχαλίζοντας. Το αποτέλεσμα; Μία κλίση στην αστυνομία!Μία Βρετανίδα αποφάσισε να εμποδίσει τον σύζυγό της από το να δει Μουντιάλ... όχι όμως με τους παραδοσιακούς τρόπους, αλλά ροχαλίζοντας. Το αποτέλεσμα; Μία κλίση στην αστυνομία!

«Είναι η γυναίκα μου, συνεχίζει να ροχαλίζει ακατάπαυστα», ανέφερε ο άντρας στον αστυνομικό όταν εκείνος του απάντησε «Ποιο είναι το πρόβλημα κύριε».

Η συνέχεια της συνομιλίας είναι λίγο σουρέαλ...

«Πήρατε τηλέφωνο γιατί η γυναίκα σας συνεχίζει να ροχαλίζει;», του απάντησε ο αστυνομικός με την απάντηση να είναι ...«Με ενοχλεί και δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Πάντως αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο αποφάσισε να μην βάλει τέλος στην συζήτηση και να του δώσει μία συμβουλή..

«Πηγαίνετε να κοιμηθείτε σε ένα άλλο δωμάτιο. Δεν μπορώ να κάνω πολλά. Ίσως πρέπει να μιλήσετε στην γυναίκα σας μόλις ξυπνήσει και μετά να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό», ανέφερε ο αστυνομικός.

Πάντως ο απεγνωσμένος άντρας δεν πήρε από λόγια καθώς αυτό που απάντησε ήταν «Κάνει σαν μοτοσικλέτα», ώστε μετά από λίγο να λάβει την απάντηση «Εγώ ήθελε να σας συμβουλέψω κύριε, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της αστυνομίας».

Η συζήτηση όπως ήταν φυσιολογικό δεν συνεχίστηκε, κάτι βέβαια που μάλλον δεν συνέβη και με το ροχαλητό της γυναίκας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs