Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» σήμερα, επτά χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφιση


Είναι δύσκολο να έχεις τον τίτλο του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο» ήδη από την ηλικία των...
δέκα ετών. 

Αυτό συνέβη με την Thylane Blondeau την οποία η Vogue Paris έκανε εξώφυλλο το 2011.

Ωστόσο, η κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ ήδη από την ηλικία των... τεσσάρων δείχνει να μην τον εγκαταλείπει αλλά να τον έχει ως «παράσημο» για το βιογραφικό της, καθώς έχει συνεργαστεί ήδη με εταιρίες-κολοσσούς όπως οι Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Benetoon και άλλες και είναι μόλις... 17 ετών.

Η ίδια έχει «βαφτίσει» τον λογαριασμό της στο Twitter «Παιδί του Διαβόλου» (Child of Hell), ωστόσο δε δείχνει να επαναπαύεται στις δάφνες του παρελθόντος, αλλά αντίθετα δοκιμάζει τη τύχη της σε πασαρέλα και σανίδι.

Πλέον, υποστηρίζεται από τα πρακτορεία μοντέλων WME και IMG, ενώ δοκιμάζει και το ταλέντο της στην υποκριτική, έχοντας παίξει μέχρι στιγμής στη ταινία Belle & Sebastian: The Adventure Continues το 2015.

Το Instagram της έχει κατακλυστεί από followers οι οποίοι ξεπερνούν τα 2,2 εκατομμύρια. Στο κανάλι της στο Youtube οι κοπέλες μπορούν να βρουν tips ομορφιάς και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ψηφίστηκε 2η στο Διαγωνισμό «Τα πιο όμορφα πρόσωπα του 2017», και μιας και είναι γεννηθείσα το 2001, έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να κερδίσει ακόμα περισσότερους τίτλους.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs