Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Λευκές Τίγρεις: Το τάγμα της Νότιας Κορέας που τρέμει ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Βίντεο


Η ελίτ των ειδικών δυνάμεων της χώρας που δεν κοιμάται ποτέ

Η Ασφάλεια της Νότιας Κορέας κινδυνεύει πάρα πολύ, αρκεί κανείς...
να αναλογισθεί, ότι γειτονεύει με ένα κράτος γεμάτο πυρηνικά όπλα, 




αλλά και 700.000 στρατιώτες, οι οποίοι βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα.

Επομένως, η εν λόγω χώρα, θα πρέπει να είναι σε θέση οποιαδήποτε στιγμή, να μπορεί να αντιμετωπίσει πιθανή επίθεση του στρατού της Β. Κορέας. Έτσι λοιπόν, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό στρατιωτικό σώμα, το οποίο διαθέτει επτά διαφορετικές ταξιαρχίες Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και ένα 8ο Τάγμα Ειδικών Αποστολών.

Το τάγμα αυτό, που ονομάζεται «Λευκές Τίγρεις», αποτελεί την κορυφή των Ειδικών Δυνάμεων, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Νότιας Κορέας και την απαρτίζουν εθελοντές από όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, μαζί φυσικά με ορισμένους επιλεγμένους υποψηφίους.

br />
Επιπλέον, στις Λευκές Τίγρης, υπηρετούν άντρες, αλλά και γυναίκες, ενώ κάθε μέλος τους, είναι εκπαιδευμένο στο επίπεδο της μαύρης ζώνης, στο Tae Kwon Do. Ακόμα, ορισμένα μέλη του τάγματος, περνούν και ένα μέρος της θητείας τους σε χειμερινή εκπαίδευση, όπου κάνουν ασκήσεις μέσα στα χιόνια και τα παγωμένα νερά ποταμών.

Μάλιστα, το 707, όπως είναι η κωδική ονομασία του συγκεκριμένου τάγματος, θέλησαν να το διαφημίσουν σε κορεάτικη τηλεοπτική εκπομπή και στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι αυτό το τάγμα αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs