Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μπόμπιρας έβαλε 1.060 δολάρια σε καταστροφέα εγγράφων - Τελικά τα λεφτά έκαναν φτερά


Ένα αγοράκι σχεδόν δύο ετών ξετρύπωσε μια δεσμίδα χαρτονομίσματα που είχαν κρυμμένα οι γονείς του και...
τα έβαλε σε καταστροφέα εγγράφων. 




Όταν ο Ben και η Jackee Belnap χρειάστηκαν τα χρήματα έκαναν έκαναν άνω-κάτω το σπίτι τους, αλλά δεν έβρισκαν πουθενά το φάκελο με τα 1.060 δολάρια που είχαν μαζέψει. Τότε κατάλαβαν ότι αυτό που συνέβη δεν θα το είχαν σκεφτεί ούτε στον χειρότερό τους εφιάλτη.

Το νεαρό ζευγάρι, βλέπετε, εντόπισε τον φάκελο που είχε τα χρήματα μέσα στον καταστροφέα εγγράφων. Το μεγάλο ποσό που μάζευαν για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγαπημένη τους ομάδα έκανε... φτερά όταν το 2χρονο αγοράκι τους, που συχνά κατέστρεφε έγγραφα με τους γονείς του, θεώρησε καλή ιδέα να «πετσοκόψει» και αυτόν τον φάκελο.

Το επόμενο βήμα για την οικογένεια ήταν να ξεχωρίσει τις λωρίδες των χαρτονομισμάτων από τα υπόλοιπα χαρτιά, ώστε να τα επιστρέψει στην κατάλληλη υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και να διεκδικήσει να τα αντικαταστήσουν.

Η περιπέτειά τους έγινε viral και έφτασε μέσω twitter στους αρμόδιους της αγαπημένης τους ομάδας, οι οποίοι προσέφεραν στην οικογένεια Belnap μερικά εισιτήρια για να απαλύνουν τον πόνο τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs