Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πατέρας στην Κρήτη ξυλοκόπησε την 11χρονη κόρη του στο δρόμο - Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί


Αντιδράσεις προκαλεί στην Κρήτη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε δημόσιο χώρο που ...
σημειώθηκε στο Λασίθι. 




Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας πατέρας ξυλοκόπησε το ίδιο του το παιδί σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου.Το κορίτσι μόλις 11 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, γλίτωσε μπαίνοντας σε αυτοκίνητο διερχόμενης οδηγού. 

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα της μικρής, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη του είναι ατίθαση και ότι εξαφανίζεται από το σπίτι χωρίς να δίνει λογαριασμό στην οικογένειά της. 


Το χρονικό 

Το πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πατέρας έψαχνε την κόρη του, η οποία φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι. Περίπου στις 22.00 το βράδυ, ο 38χρονος την εντόπισε την 11χρονη κόρη του στην οδό Ρούσσου Κούνδουρου. 

Όπως ανέφεραν μάρτυρες του περιστατικού, ο 38χρονος άρχισε να χτυπά σε έξαλλη κατάσταση την κόρη του. Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια ουκ ολίγων περαστικών, οι οποίοι έσπευσαν να σταματήσουν τον πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα χτυπήματα του 38ρονου η μικρή έπεσε στο έδαφος. 

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: «Κυνηγούσε το κορίτσι, το έπιασε και το χτυπούσε. Ήταν κι άλλα παιδιά εκεί και πήγαν να τον κρατήσουν. Μετά πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία. Είναι πολύ τραγικό, πάρα πολύ τραγικό. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι δεν τον άκουγε (τον πάτερα), ότι έφευγε από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιο περιστατικό». 

Στο μεταξύ, μάρτυρες του συμβάντος ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όντως, λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έδειρε την κόρη του επειδή δεν τον ακούει, είναι ατίθαση και φεύγει από το σπίτι της χωρίς να ενημερώνει την οικογένειά της. 

Ο 38χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος μερικές ώρες μετά, την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs