Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πατέρας βίαζε την κόρη του από 6 χρονών και την υπέβαλε σε «βικτωριανά» βασανιστήρια


Σήμερα η Σαντέλ Τόμας είναι 17χρονών και προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα που άφησε στο κορμί και στην ψυχή της ...
ο άνθρωπος που ήταν πατέρας της. 




Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της «προβληματικό παιδί», όπως λέει χαμογελώντας πικρά και προσπαθεί με ψυχολόγους και άλλους ειδικούς να ξεπεράσει τον εφιάλτη που ζούσε για 11 χρόνια, στα χέρια του πατέρα της.


Την βίασε για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 6 χρονών. Και στη συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τους καθημερινούς βιασμούς ο πατέρας της την υπέβαλε και σε βικτωριανά βασανιστήρια. Την έδενε με σχοινί σε διάφορα σημεία, μέχρι να μπλαβίσει το παιδικό κορμί της και χρησιμοποιούσε βρόγχους στο λαιμό της για να ικανοποιεί τα σαδιστικά του ένστικτα. Την ανάγκαζε να τρώει καυτή σάλτσα τσίλι, και μετά να κάνει μπάνιο με την μπανιέρα γεμάτη παγάκια.


Χρειάστηκε να φτάσει 15 χρονών για να καταγγείλει στην αστυνομία την σεξουαλική κακοποίηση και τους βιασμούς που υφίσταντο ως παιδί.

Στη δίκη ο πατέρας της λιποθύμησε στο δικαστήριο όταν άκουσε τον πρόεδρο της έδρας να τον βρίσκει ένοχο 5 κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα και να τον καταδικάζει σε 22 χρόνια φυλάκισης. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Πολ Τόμας είχε αναφέρει μιλώντας στον κατηγορούμενο: «Ο τρόπος με τον οποίο κακοποιήσατε αυτό το παιδί ήταν απλώς τερατώδης και επέλεξα προσεκτικά τα λόγια μου. Υπήρξε μια κλιμάκωση σε αυτό που κάνατε. Έχετε συμπεριφερθεί με αρκετά τρομερό τρόπο ... και η ζωή του παιδιού σας έχει επηρεαστεί τόσο πολύ άσχημα που ακόμη και η μέγιστη των ποινών δεν είναι αρκετή για εσάς».


Η Σαντέλ αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και όχι ανώνυμα για τα όσα πέρασε προκειμένου να δώσει δύναμη και σε άλλο κορίτσια της ηλικίας της που βιώνουν τον ίδιο εφιάλτη.

Όλα αυτά τα χρόνια οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά κανείς (όπως λέει η ίδια) δεν την πήρε από εκείνο το σπίτι για να τη σώσει. Έκαναν απλά συστάσεις στον πατέρα, θα πει. «Η κοινωνική λειτουργός που ερχόταν κάποιες φορές στο σπίτι έμοιαζε περισσότερο φοβισμένη από μένα την ίδια».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs