Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Γυμνή καθαρίστρια αποκαλύπτει τη φύση της ιδιαίτερης δουλειάς της


Πώς είναι άραγε να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού όντας ταυτοχρόνως ολόγυμνη στα σπίτια αγνώστων; ...



Σε αυτό αποπειράται να απαντήσει μια οικιακή βοηθός που καθαρίζει με αδαμιαία περιβολή και πληρώνεται 50 ευρώ την ώρα.

Η 24χρονη από το Κάρντιφ της Ουαλίας εξομολογείται τι ακριβώς περιλαμβάνει η δουλειά της, τώρα που έχει κλείσει 3 μήνες ως γυμνή καθαρίστρια και είδε τι ακριβώς συμβαίνει. Η Anna, όπως αποκαλείται θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία της, εντάχθηκε στο δυναμικό της Naturist Cleaners περιστασιακά, για να συμπληρώνει το εισόδημα από την πρωινή της εργασία.

Η Naturist Cleaners είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2017 από τη Laura Smith για να καλύψει ένα μεγάλο κοινό της αγοράς, συνδυάζοντας γύμνια και καθαριότητα. Παρέχει επαγγελματίες καθαρίστριες δηλαδή που κυκλοφορούν εντελώς γυμνές στα σπίτια του κοσμάκη.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Wales Online», η Anna είπε πως η δουλειά της είναι πράγματι μια εμπειρία που την ανανεώνει, όντας κάτι ολότελα διαφορετικό από όλα τα άλλα.

«Ήμουν νέα στον γυμνισμό. Δεν το είχα κάνει ποτέ, δεν είχα βρεθεί καν σε παραλία γυμνιστών. Δεν είχα όμως άγχος γιατί νιώθω αρκετά άνετα να είμαι γυμνή. Βρήκα μάλιστα την πρώτη φορά αρκετά απελευθερωτική, γιατί μου αρέσει τελικά να είμαι γυμνή. Αν είμαι μόνη μου ή με τους κοντινούς μου φίλους ή με το αγόρι μου, θα κυκλοφορήσω γυμνή. Δεν είμαι σίγουρη γιατί ακριβώς μου αρέσει, αλλά νιώθω πιο άνετα έτσι».

Υπάρχει ωστόσο κάτι που την αγχώνει; «Νομίζω πως το μόνο τρομακτικό κομμάτι είναι το γεγονός ότι δεν ξέρω ποιος θα μου ανοίξει την πόρτα. Θα είμαι πράγματι ασφαλής;», λέει, αποκαλύπτοντας την πρώτη της φορά: «Ήταν σε ένα διαμέρισμα. Έβαλα λίγη σκούπα και έκανα και ένα ξεσκόνισμα. Απλά πράγματα δηλαδή, καθάρισα και το μπάνιο του. Είναι μια ωραία αλλαγή από το γραφείο που είμαι στριμωγμένη όλη μέρα». 


Ποιος θέλει όμως γυμνές καθαρίστριες; «Όλοι οι πελάτες που είχα είναι ελεύθεροι άντρες που ζουν μόνοι τους. Είναι διαφόρων ηλικιών, από τα 20 ως και τα 50. Τις περισσότερες φορές θέλουν μόνο να μου μιλούν. Είναι απλές, καθημερινές συζητήσεις, για τη ζωή και τέτοια πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο εδώ, είναι ωραία».

Στην ιστοσελίδα ωστόσο της Naturist Cleaners διαβάζουμε ότι πολλοί πελάτες προσλαμβάνουν γυμνές καθαρίστριες για να απολαμβάνουν το θέαμα, όπως λένε χαρακτηριστικά, ενώ οι περισσότεροι κυκλοφορούν επίσης γυμνοί…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs