Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο διαρρήκτης με τη μίνι φούστα και το ροζ εσώρουχο


«Έγραψε περίεργα μηνύματα χρησιμοποιώντας μακιγιάζ σε παράθυρα και καθρέφτες» ...



Όταν ένα ζευγάρι από το Ipswich επέστρεψε στο σπίτι του την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ήρθε αντιμέτωπο με ένα αλλόκοτο θέαμα.

Ένας διαρρήκτης που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών είχε τρυπώσει στο διαμέρισμα, φόρεσε ρούχα της κοπέλας και άφηνε περίεργα μηνύματα σε καθρέφτες και παράθυρα.

Ο Weirdo Joe Vincent δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση διαρρήκτη που μπήκε σε σπίτι για να κλέψει. Ο 33χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμα της Daisy Cook, φόρεσε ένα στριγκάκι της και μια μίνι φούστα της και της έγραψε περίεργα μηνύματα σε παράθυρα και καθρέφτες με κραγιόν, του στυλ: «Daisy, είμαι ο ξάδερφός σου και θέλω να τον παρατήσεις».

Επιστρέφοντας σπίτι, η 22χρονη κοπέλα και ο σύντροφός της, έπεσαν πάνω στον διαρρήκτη ο οποίος μάλιστα κρατούσε στο χέρι του ένα κουζινομάχαιρο.

Τον κυνήγησαν, αλλά κατάφερε να διαφύγει. Συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς καθώς δεν είχε να πληρώσει 60 λίρες στο ταξί που πήρε για να τον οδηγήσει σπίτι του.

«Κλήθηκε η αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και διαπίστωσε πως φορούσε μια μίνι φούστα και ένα στρινγκ κάτω από τα ρούχα του», αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου τόνισε ότι ο πελάτης της βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν το περιστατικό τονίζοντας πως «είναι εξαιρετικά περίεργο αυτό που συνέβη».

Τη Δευτέρα 8/10 ο διαρρήκτης παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Daisy, η οποία εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, περιέγραψε το χάος που προκάλεσε στο σπίτι της ο 33χρονος άνδρας.

«Είχε διαλύσει το διαμέρισμα και μετά μας απειλούσε με μαχαίρια και χλωρίνη όταν προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα. Έψαξε και βρήκε το συμβόλαιο ενοικίασης, σταύρωσε το όνομά μου και έγραψε από πάνω το δικό του. Έγραψε το όνομά μου και κάποια περίεργα μηνύματα χρησιμοποιώντας μακιγιάζ σε παράθυρα και καθρέφτες. Άδειασε το πλυντήριο, έριξε λάδι σε όλα τα χαλιά και στο κρεβάτι και σκόρπισε όλα μας τα ρούχα παντού. Έγραψε πάνω σε ρούχα μου με eyeliner. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιος κάνει κάτι τέτοιο», έγραψε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πραγματικά άρρωστη. Δεν μπορώ να αγγίξω κανένα από τα πράγματά μου. Το να γνωρίζεις ότι ένας ξένος ήταν μέσα στο σπίτι σου, άγγιζε και έψαχνε τα πράγματά σου ενώ εσύ απουσίαζες, είναι τρομακτικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό... ο τύπος άφησε την ταυτότητά του, το πορτοφόλι του ακόμα και το πιστοποιητικό γέννησής του!».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs