Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

10 πράγματα που πρέπει να φύγουν από το σπίτι σας αν πλησιάζετε τα 30 - Γιατί ήρθε επιτέλους η ώρα


Μεγαλώσατε, τριανταρίσατε, και αυτό σημαίνει πως το σπίτι σας δεν μπορεί πλέον να μοιάζει με φοιτητικό σπίτι. ...
Ας ξεκινήσουμε το ξεφόρτωμα λοιπόν!
Πόστερ και λοιπές αφίσες τραγουδιστών/ταινιών κλπ. Αν δεν τις έχετε κορνιζάρει, ήρθε η ώρα. Προσπαθήστε να κρατήσετε στον χώρο σας πόστερ σε καλής κατάσταση και με πιο κλασικά θέματα. Μην κρατάτε ακόμη αυτές που είχατε αγοράσει πριν 10 χρόνια.

Ξεχαρβαλωμένα φωτιστικά που είχατε και στο εφηβικό σας δωμάτιο ήρθε η ώρα να φύγουν διά παντός. Αν δεν έχετε χρήματα για να αγοράσετε ένα καλό καινούργιο, μην ξεχνάτε τα πολύ φτηνά μαγαζιά όπως το ΙΚΕΑ, όπου μπορείτε να βρείτε φωτιστικό με μόλις 5 ευρώ.

Ό,τι σας έφερε η μητέρα σας και ακόμη είναι στην ίδια θέση.

Για τις γυναίκες: όλα τα αρκουδάκια και τις κάρτες γενεθλίων/Χριστουγέννων/γιορτών και Αγ. Βαλεντίνου. Βάλτε τις σε ένα κουτί.

Πίνακες κλασικούς που είχατε πάρει από το πατρικό για να καλύψετε τους τοίχους. Είναι ξεπερασμένα και βαραίνουν το σπίτι σας. Καλύτερα αγοράστε ένα διακοσμητικό τοίχου ή βάλτε το κορνιζαρισμένο σας πόστερ.

Πράγματα που ξέμειναν στα χρόνια: παλιά πράγματα, σακούλες, δώρα που μισοανοίξατε, κουτιά στα οποία κάποτε είχατε παπούτσια, φωτάκια που κρέμονται από τη βιβλιοθήκη. Το σπίτι σας πρέπει να αδειάσει. Ήρθε η ώρα!

Περιοδικά που διαβάσατε και δεν ανοίχτηκαν εδώ και 5 χρόνια.

Συσκευές που πλέον δεν λειτουργούν, αλλά ελπίζετε πως κάποιος κάποτε θα τις φτιάξει.

Τάπερ, περιττά σετ ποτηριών και πιάτων που έσπασαν και σας έμειναν μόνο 2, ενώ έχετε άλλα 30. Κρατήστε τα καλύτερα και τα άλλα βάλτε τα στην αποθήκη.

Ενθύμια που τα έχετε στα ράφια της βιβλιοθήκης. Μαζέψτε τα σε ένα κουτί για να μη σκονίζονται και αδειάστε τα ράφια για νέα πράγματα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο