Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον δίγαμο γιατρό


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δίγαμο γιατρό που είχε καταφέρει να στήσει δύο οικογένειες με ...
διαφορά μερικών οικοδομικών τετραγώνων. 




Ο γνωστός καρδιολόγος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα είναι αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ. Είχε καταφέρει να κοροιδέψει και τις δύο συζύγους του, λέγοντας το ίδιο ψέμα : Οτι υπηρετεί στην Εθνική υπηρεσία πληροφοριών και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποκαλύπτει, πρωτίστως για την ασφάλειά τους, περισσότερα για το που βρίσκεται κάθε στιγμή

Εσφαλμένα είχε ειπωθεί ότι διέμενε στην Κρήτη.Έμενε και μένει στα νότια προάστια. Μάλιστα η σύζυγός του είναι και αυτή γιατρός και έχουν μαζί δύο κορίτσια.

Με τη δεύτερη γυναίκα του έμεναν στα βόρειανατολικά προάστια.Φυσικά, ο γιατρός όχι μονο απέκρυψε από την ερωμένη του ότι ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά αλλά της εξομολογήθηκε πως ήταν χωρισμένος με ένα γιο 27 ετών.

Το σίγουρο είναι πως η απίθανη ιστορία που σκαρφίστηκε του εξασφάλισε τη διπλή ζωή. Ενίσχυσε το σενάριό του, με το να οπλοφορεί, αφού, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο.

Μετά από 6 χρονια σχέσης, ο γιατρός βλέποντας ότι τα περιθώρια στένευαν παντρεύτηκε την ερωμένη του με κουμπάρο έναν φίλο του καρδιολόγο από τη Χαλκίδα.

Ο γάμος τελέστηκε στις 12 Ιουνίου του 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, σε αίθουσα του δημαρχείου. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδαίοι.

Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο.

Με τη δικαιολογία ότι ήταν και γιατρός και πράκτορας, ο καρδιολόγος κατάφερε να ξεπεράσει και έναν ακόμη σκόπελο αυτό της κοινής φορολογικής δήλωσης που θα έπρεπε να κάνει με την ερωμένη-σύζυγο. Με τον καιρό όμως τα αισθήματα αλλαξαν και η δεύτερη σύζυγος αποφασισε να κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου και έτσι, αποκαλύφθηκε η απάτη. Ήδη, όλτα τα στοιχεία που έχει συλλέξει με το δικηγόρο της, έχουν σταλεί στο Τμήμα Ασφάλειας στη Χαλκίδα και στον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs