Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

O γιος του Μακρή φοβήθηκε να έρθει στην Αθήνα -Η Βικτώρια Καρύδα σκέφτεται να φύγει


Χθες, έγινε η κηδεία του επιχειρηματία, η σορός του οποίου όμως θα ταφεί στην Αυστραλία, σύμφωνα με ...
επιθυμία της οικογένειας. 
Βυθισμένη στο πένθος αλλά και στην αβεβαιότητα είναι όλη η οικογένεια, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Όπως μεταδίδει η αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail, ο ανήλικος γιος του θύματος φοβήθηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για την εξόδιο ακολουθία.

«Φοβήθηκε τόσο πολύ να πάει στην Αθήνα και δεν χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του», αποκαλύπτει πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Πολλά από τα ΜΜΕ της Αυστραλίας χαρακτηρίζουν τον Μακρή ως «διαβόητο άνθρωπο του υποκόσμου» ενώ η Daily Mail Australia γράφει πως η Βικτώρια Καρύδα «κρύφτηκε», μετά τη δολοφονία του συζύγου της, απενεργοποίησε τους λογαριασμούς στα social media και πλέον σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία.


Η Βικτώρια Καρύδα είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιάννη Μακρή. Η ίδια φέρεται να έχει καταθέσει πως «δεν είχε ιδέα» ότι ο σύζυγός της κινδύνευε.«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Ο σχεδιαστής Γιάννης Τόγκος, που είχε ράψει το νυφικό της Βικτώριας Καρύδα, δήλωσε στην Sydney Morning Herald ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο. Ο ίδιος εκτιμά ότι το μοντέλο δεν είχε ιδέα για το «εγκληματικό παρελθόν» του συζύγου της. «Ακόμη κι αν ο σύζυγός της είχε οποιουδήποτε είδους άλλη δουλειά, δεν πιστεύω ότι ήξερε κάτι γιατί ζούσε στον δικό της κόσμο, σε ένα “σύννεφο”. Όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα αλλιώς, όμορφα. Δεν πιστεύω ότι ξέρει κάτι», δήλωσε ο σχεδιαστής. Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην παραλιακή και τη Μύκονο, εντοπίζοντας τους εκτελεστές και όσους έδωσαν την εντολή, από τα πιθανά κίνητρά τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs