Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Σοκάρει ο 21χρονος δολοφόνος: «Kαλά να πάθει η κ@ριολ@, εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα»


Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους την Παρασκευή. ...Ο 21χρονος Μ. Κ. ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του «ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου με σκοπό να αποσείσει τις ευθύνες του».

Υποστηρίζει ότι ο 19χρονος επιτέθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη όταν «αυτή είπε ότι το σεξ μαζί του ήταν καλύτερο. Έπαθε υστερία και, βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη. Έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος, είδε το ηλεκτρικό σίδερο, το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο. Είδα τα αίματα να πετάγονται και της είχε ανοίξει μια μεγάλη τρύπα στον κρόταφο. Η Ελένη Τοπαλούδη παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και τη χτυπά και τότε αυτός μου είπε “καλά να πάθει η κ@ριολ@, εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα”.

Του λέω “πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο” αλλά εκείνος μου είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και ότι μην τολμήσω να ειδοποιήσω κανέναν γιατί αυτός δεν θα πάει φυλακή γι’ αυτήν και ότι αν μιλήσω θα με καθαρίσουν οι συγγενείς του. Ήταν απόλυτα ψυχρός και απόμακρος κι εγώ είχα φοβηθεί πολύ, γιατί μου είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ο,τι λέει, θα έχω την τύχη της. Μάλιστα επειδή ο συγκατηγορούμενος μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε εμένα, ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο αλλά και ο ίδιος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε πιει και τι ουσίες λαμβάνει…»

Ο 19χρονος ενώπιον των λιμενικών υποστήριξε τα εντελώς αντίθετα. Ότι ο 21χρονος χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη και αυτός δεν ήθελε να μεταφέρουν την κοπέλα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα δε με όσα ισχυρίζεται, ο 21χρονος ήταν εκείνος που τα «ρύθμισε» όλα. Ακόμα και τον καθαρισμό του αυτοκινήτου με χλωρίνη, προφανώς για να καταστραφούν τα όποια ίχνη μπορούσαν να τους ενοχοποιήσουν

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs