Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Μοντέλο φωτογραφήθηκε γuμνή σε ουρά για καύσιμα - «Σου αξίζει να σε βιάσουν» της έγραφαν στο instagram (Photos)


Τα αυτοκίνητα έξω από το βενζινάδικο είχα σχηματίσει μια μεγάλη ουρά και οι οδηγοί είχαν ...
βγει έξω από αυτά και υπομονετικά περίμεναν να έρθει η σειρά τους για να βάλουν βενζίνη.
Ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα ήταν και εκείνο που οδηγούσε το 27χρονο μοντέλο Άρε Ρόχας. Μια γυναίκα γνωστή στο Μεξικό για τις ανησυχίες της σε διάφορα κοινωνικά προβλήματα.


Η Άρε αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί εκεί στην ουρά για τη βία κατά των γυναικών σε ολόκληρη τη λατινική Αμερική. Πέταξε λοιπόν τα ρούχα της, έμεινε γuμνή και άρχισε να προχωράει πάνω κάτω στη μεγάλη σχηματισμένη ουρά των αυτοκινήτων. Φώναζε συνθήματα κατά της έμφυλης βίας και υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.

Έκπληκτοι κάποιοι οδηγοί σήκωσαν τις κάμερες από τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τις στιγμές.


Στη συνέχεια η Άρε ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram και εξήγησε τους λόγους που έκανε τη γuμνή διαμαρτυρία. Οι περισσότεροι από τους 250.000 ακολούθους της την αποθέωσαν όχι τόσο για τα κάλλη της αλλά για την πράξη της. Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι άλλοι που την αποκάλεσαν πόρνη, της «ευχήθηκαν» να πεθάνει, ενώ κάποιοι άλλοι της έγραψαν ότι της αξίζει να την βιάσουν.


Η ίδια έγραψε: «Στον αιώνα που ζούμε ένα γuμνό κορμί προκαλεί περισσότερες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις από τη βια που ζουν καθημερινά οι γυναίκες.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs