Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Αποκεφάλισαν 6χρονο μπροστά στην μητέρα του λόγω θρησκείας (pics)


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα με τον γιο, επιχείρησαν να επισκεφτούν έναν θρησκευτικό ναό. ..Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς πως είναι πραγματικό το περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες, στην Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, με θύμα έναν 6χρονο. Κι όμως είναι...

Ο Zakaria al-Jaber μαζί με την μητέρα του, είχαν πάει να επισκεφτούν το ναό του Προφήτη Μουχαμάντ, όμως μόλις κατέβηκαν από το ταξί που τους μετέφερε εκεί, τους πλησίασε ένας άνδρας και τους ρώτησε αν είναι Σιίτες, με την γυναίκα να απαντά θετικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι άνδρες που κατέβηκαν της άρπαξαν το παιδί μέσα από τα χέρια.


Μπροστά στα μάτια της μάλιστα, άρχισαν να το αποκεφαλίζουν με ένα μπουκάλι, επειδή ήταν λάθος Μουσουλμάνοι όπως χαρακτηριστικά της έλεγαν.

Η μητέρα προσπάθησε να σώσει το μικρό αγόρι, όμως δεν μπορούσε και στη συνέχεια, μπροστά στις φρικιαστικές εικόνες κατέρρευσε.


Το περιστατικό αποκάλυψε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Shia Rights Watch» που εδρεύει στις ΗΠΑ, τονίζοντας οτι κανείς δεν επενέβη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs