Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Το τρελό ποσό που πουλήθηκε η μασημένη τσίχλα του Αλεξ Φέργκιουσον - Ήταν αυτή που μάσησε ο Άλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι στη Γιουνάιτεντ


Πόσο μπορεί να πωληθεί μια μασημένη τσίχλα. Όπως αποδείχθηκε από μια διαδικασία πλειστηριασμού, πάρα πολλά! Συγκεκριμένα...
, 390 χιλιάδες λίρες! 
Φυσικά, δεν είναι μια όποια κι όποια τσίχλα, είναι αυτή που μάσησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτσέζος προπονητής είναι μια εμβληματική φιγούρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αν και φαινόταν πάντα ψύχραιμος, ζούσε το παιχνίδι πολύ έντονα και αυτό αποδεικνύεται από κάποιες φορές (λίγες είναι η αλήθεια) που βγήκε εκτός εαυτού. Σεβόταν το άθλημα και δεν διαπληκτιζόταν, κάτι στο οποίο τον βοηθούσε η συνήθειά του να μασάει τσίχλα.

Το 2013 ο «Φέργκι» μάσησε για τελευταία φορά τσίχλα εντός αγωνιστικών χώρων. Ήταν το εκπληκτικό 5-5 με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, με το οποίο έπεφτε μια 26ετής καριέρα ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων». Στο ημίχρονο, η μασκότ της αντιπάλου του είχε χαρίσει μια τσίχλα, την οποία αποδέχθηκε με χαρά, τη μάσησε και την πέταξε.


Αυτή συλλέχθηκε από έναν προνοητικό άνθρωπο, που την έβγαλε σε δημοπρασία και κατάφερε να την πουλήσει έναντι 390.000 λιρών στο eBay.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs