Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σποράδες: Διασυρμός μητέρας για εκδίκηση - Έλαμψε η αλήθεια στην απίστευτη υπόθεση


Στο αρχείο μπήκε τελικά υπόθεση που αφορούσε σε νησί των Βορείων Σποράδων, σύμφωνα με την οποία...
, άνδρας κατήγγειλε γυναίκα ότι εκπορνεύει την κόρη της. 




Όπως αποκαλύφθηκε, ο άνδρας αυτός ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με τη 19χρονη, και επειδή εκείνη αρνούταν κατήγγειλε φανταστική υπόθεση μαστροπείας.

Τον Ιανουάριο, η Εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει κατ’ επείγουσα έρευνα μετά από ανώνυμη καταγγελία ότι μία γυναίκα σε νησί των Βορέιων Σποράδων εκπορνεύει την κόρη της για να έχει οικονομικά ανταλλάγματα. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας η Εισαγγελία Βόλου κινήθηκε αστραπιαία διεξάγοντας έρευνα, όμως από την πορεία της προκαταρκτικής διαπιστώθηκε ότι μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση δεν έχει τελεστεί.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το taxydromos.gr, από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας δεν είναι βάσιμο. Ο πολίτης που έκανε ανώνυμα την καταγγελία φέρεται να κινήθηκε από καθαρά προσωπικούς και εκδικητικούς λόγους σε βάρος του κοριτσιού και της οικογένειάς του προκειμένου να τους διαβάλει ανεπανόρθωτα. Ο θρασύτατος δράστης συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να πλήξει την οικογένεια όσο γινόταν περισσότερο ηθικά και μάλιστα σε ένα στενό κοινωνικό περιβάλλον για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του που προφανώς είχε θιχτεί επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί την άρνηση. Μάλιστα για να επιτύχει να κινητοποιήσει αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς επικαλέστηκε ψευδώς ότι το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ εκείνο έχει συμπληρώσει τα δεκαεννέα του χρόνια, ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα φρικτά ψεύδη που ισχυρίστηκε για την οικογένεια πιστεύοντας βέβαια ότι θα κατάφερνε να κοροϊδέψει και τη Δικαιοσύνη. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

Η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με το taxydromos.gr, κινούμενη αθόρυβα όλο το προηγούμενο διάστημα δεν άργησε να φτάσει στην αλήθεια και διαπιστώσει τι πραγματικά είχε συμβεί. Ενας πολίτης είχε προχωρήσει στην ανώνυμη καταγγελία για καθαρά προσωπικούς και εκδικητικούς λόγους. Επισημαίνεται ότι η ψευδής αναφορά στις αρχές συνιστά αδίκημα που τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα. Γι’ αυτό τον λόγο ο επιτήδειος προχώρησε στην καταγγελία χωρίς να δηλώσει τα στοιχεία του ώστε να μην μπορεί κανείς να βρει τα ίχνη του όταν θα διαπιστώνονταν τα ψεύδη. Αντίστοιχα για την ενδεχόμενη περίπτωση που διαπιστωνόταν η ταυτότητά του, περίπτωση που προφανώς φοβόταν, φρόντισε να βγάλει έξω από την υποτιθέμενη φοβερή υπόθεση μαστροπείας τον πατέρα της οικογένειας καταγγέλλοντας ότι εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό, ώστε αν ποτέ γινόταν γνωστά τα στοιχεία του ο θρασύδειλος να μην έχει προηγούμενα και με εκείνον αλλά μόνον με δύο γυναίκες!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs