Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

«Θα μου άρεσε ένας άνδρας που θα με έκανε να γελάω...»


Η Φραντσέσκα Ιστγουντ, κόρη του κορυφαίου Κλιντ Ίστγουντ, ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου ...
Hollywood Roosevelt ισορροπώντας στα ασημένια τακούνια της και φορώντας μόνο μπικίνι.




Ο λόγος της.. αναρρίχησης ήταν η φωτογράφιση της για το Esquire, που τελικά είχε όλο χαρές και γέλια, αν και στην αρχή υπήρχε ένα σχετικό άγχος από την πλευρά του συνεργείου -κυρίως, μήπως χάσει την ισορροπία της και γλιστρήσει.


Η ανερχόμενη ηθοποιός με τις μεσογειακές καμπύλες ανέβασε μετά φωτογραφίες της στο instagram γράφοντας «Πέρασα τόσο καλά σε αυτή φωτογράφιση!»


Όπως λένε, πιθανώς η τόλμη της οφείλεται στον ρόλο της Μόλι που ερμηνεύει στην τηλεοπτική σειρά του NBC, Heroes Reborn.


Επιθυμία της είναι να βρεθεί στα χνάρια της Κέιτ Μπλάνσετ, της Αντζελίνα Τζολί, της Σαρλίζ Θέρον και της Μισέλ Πφάιφερ, για τις οποίες εκφράζει σεβασμό και θαυμασμό.


«Δεν με έσπρωξαν οι γονείς μου στην υποκριτική κι εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να το αποφύγω. Το σχέδιο ήταν να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά έβλεπα τον εαυτό μου να επιστρέφει στην υποκριτική ξανά και ξανά» λέει στη συνέντευξη της.


Όσο για την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον πατέρα της, η 22χρονη Φραντσέσκα είπε ότι «ναι, αλλά θα έπρεπε να περάσω από οντισιόν. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μην πάρω τον ρόλο».  

Και οι άνδρες; «Θα μου άρεσε ένας άνδρας που θα με έκανε να γελάω... Κάποιος που θα ήθελε να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου...»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs