Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί την Μέι: «Θα σταματήσω το Brexit με τηλεπάθεια αν χρειαστεί»


Τη λύση για το Brexit φαίνεται πως βρήκε ο ταχυδακτυλουργός, γνωστός κυρίως για την...
ικανότητά του να λυγίζει κουτάλια, Γιούρι Γκέλερ!
Σε ανοιχτή του επιστολή προς την Τερέζα Μέι, ο Γιούρι Γκέλερ, λέει ότι θα την σταματήσει... τηλεπαθητικά από το να οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί ένιωσε «πολύ δυνατά» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν η Βρετανία να παραμείνει στην ΕΕ.

«Σ' αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου επιτρέψω να σύρεις τη Βρετανία εκτός ΕΕ. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά – και πίστεψέ με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν αναγκαστώ να πάρω δραστικά μέτρα, σε παρακαλώ να βάλεις τέλος σε αυτή τη διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα προλαβαίνεις» λέει ο Γκέλερ απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Στην επιστολή του, ο γνωστός «μάγος» λέει ότι γνωρίζει την Τερέζα Μέι εδώ και 21 χρόνια και μάλιστα τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, προέβλεψα τη νίκη σου όταν σου έδειξα το κουτάλι του Τσόρτσιλ στην Cadillac μου, το οποίο σου ζήτησα να αγγίξεις», συνεχίζει ο Γιούρι Γκέλερ και διαβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να εξασφαλίσει ότι ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά για την πρωθυπουργική κατοικία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs