Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Γιατί οι coυgar θέλουν σeξ με μικρότερους άντρες


«Υπήρξαν φορές που αναρωτήθηκα αν μετά το διαζύγιο θα πήγαινα με άλλον άντρα. Περνούσα μάλλον....
την κρίση της μέσης ηλικίας, που αναθεωρούσα τα πάντα στις εpωτικές σχέσεις μου. 




Δοκίμασα το σeξ μιας βραδιάς και δεν αισθανόμουν απολύτως τίποτα την άλλη μέρα. Όταν, όμως, ένα απόγευμα στη δουλειά ένας γοητευτικός άνδρας, αρκετά χρόνια μικρότερός μου, μου έπιασε την κουβέντα, δεν το πολυσκέφτηκα. Άρχισα να τον παρατηρώ και σε λίγη ώρα ανταποκρινόμουν στο επίμονο φλερτ του... Στο τέλος ενέδωσα, αφότου είχα πιει αρκετά ποτήρια αλκοόλ. Ήταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου! Σίγουρα αυτό μπορώ να το παραδεχτώ, τώρα που είμαι νηφάλια».

Η εκ βαθέων εξομολόγηση μιας γυναίκας «coυgar», που έζησε μοναδικές στιγμές βάζοντας στο κρεβάτι της μικρότερους άντρες, δημοσιεύεται στους «Times» του Λονδίνου, ρίχνοντας φως στους λόγους για τους οποίους μία ώριμη γυναίκα προτιμά να κάνει σeξ με άντρες που έχουν τα μισά της χρόνια.

«Σε μία φάση της ζωής σου, ψάχνεις κάτι να σε ταρακουνήσει», υποστηρίζει η γυναίκα, που δεν διστάζει να μοιραστεί με τους αναγνώστες τις στιγμές που πέρασε με έναν άντρα κατά πολλά χρόνια μικρότερό της.

«Ειδικά στην αρχή, νομίζεις πως βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό... Ζεις μία θυελλώδη σχέση, η οποία μάλιστα σε κρατάει σε άριστη κατάσταση. Το να κάνεις πολύ και αχαλίνωτο σeξ, ειδικά μετά από ένα διαζύγιο, για μία γυναίκα που περνά κρίση ταυτότητας είναι σκέτη μαγεία. Είναι φάρμακο σε όλα της τα προβλήματα. Η εpωτική ζωή με μικρότερο άντρα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από αυτή με έναν γκριζομάλλη μεσόκοπο κύριο. Έχοντας στο κρεβάτι σου έναν νεότερο άντρα, η σeξουαλική πράξη είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα, ωστόσο ο μικρότερος σε ηλικία άντρας δεν σου διασφαλίζει μία μακροχρόνια σχέση. Αυτό είναι αλήθεια. Ο μικρότερος άντρας σε απελευθερώνει σeξουαλικά. Μαζί του δοκιμάζεις τις αντοχές σου, τα όριά σου», λέει η γυναίκα.

«Την ώρα που προσπαθούσε να με πλησιάσει, ένιωσα σαν να με διαπερνούσε κύμα ηλεκτρισμού. Σαν να έκανα κάτι το απαγορευμένο. Σαν να βρισκόμουν στο σχολείο. Αυτό κορύφωνε την αγωνία μου για το πότε θα με αγγίξει. Ο μικρότερος άνδρας, όμως, δεν χάνει χρόνο. Γι' αυτόν ο χρόνος είναι χρήμα. Του αρέσουν τα παιχνίδια, αυτά όμως που γίνονται στο κρεβάτι, όχι αυτά με τα οποία χάνεις χρόνο απλά και μόνο για γνωριμίες. Με τους μικρότερους άντρες κερδίζεις χρόνο, αν πράγματι το μόνο που θέλεις απ' αυτούς είναι το σeξ. Στα μάτια των μικρότερων αντρών βλέπεις τη δίψα τους για σeξ και όχι για λόγια. Αυτά δεν έχουν καμία βαρύτητα μακριά από το κρεβάτι. Με τον νεότερο άντρα μπορεί μία γυναίκα να φαντασιώνεται ελεύθερα, χωρίς αναστολές. Πέρα από τα πρέπει. Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα, σαν να έχω κάνει κούρα περιποίησης. Νιώθω άλλος άνθρωπος, αισθάνομαι όμορφα... Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ έτσι», εξομολογείται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs