Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η νεά επικίνδυνη μόδα στο σeξ ονομάζεται…. «pearling»


Το κυνήγι της σεχουαλικής απόλαυσης και του οργασμού δεν σταματά ποτέ, μερικές φορές όμως τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί....
ο επιθυμητός στόχος ξεπερνούν τη φαντασία και ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές…Η τελευταία «μόδα» στο σεξ ακούει στο όνομα pearling και στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας ερωτικής απόλαυσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η τεχνική περιλαμβάνει μικρές τομές στο ανδρικό μόριο ώστε να ενσωματωθούν κάτω από την επιδερμίδα μικρές πέρλες –απ’ όπου και πήρε το όνομά της η αλλόκοτη τάση– ή χάντρες, πλαστικές ή μεταλλικές, είτε «αυτοσχέδια» είτε με τη βοήθεια ειδικού στο piercing.


Στη θεωρία, η αυξημένη τριβή στην κλeιτορίδα και την ευρύτερη περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων παρέχει πιο έντονη ερωτική διέγερση και αυξημένη απόλαυση για τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεx. Στην πράξη, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Όπως (εύλογα) επισημαίνει ο ειδικός σε θέματα σεxουαλικής υγείας, Δρ Τομπάιας Κέλερ, από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Νότιου Ιλινόι, η πρακτική του pearling ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τον άντρα.

Το pearling μπορεί, μεταξύ άλλων, να προκαλέσει βλάβες στην ουρήθρα και χρόνιο πόνο. Σύμφωνα με καταγεγραμμένο περιστατικό που αφορά σε ένα 19χρονο άντρα, άλλες πιθανές επιπλοκές είναι ο σχηματισμός ουλώδους ιστού και η στυτική δυσλειτουργία.

«Δεν συνιστώ να γίνεται σε γενικές γραμμές, καθώς, ακόμη κι αν γίνει κάτω από ιδανικές συνθήκες και με αποστειρωμένα εργαλεία, πάντα υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης ή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά», δηλώνει ο Δρ Κέλερ.

Ορισμένοι άντρες επιλέγουν το pearling για αισθητικούς λόγους, όπως το piercing ή τα τατουάζ. Για άλλους, όμως, οι λόγοι είναι πιο «πρακτικοί» και σχετίζονται με το σεx.

Το pearling απαντάται σε πολλές κουλτούρες ανά τον κόσμο, όπως στην Ιαπωνία, αναφέρει σχετική έκθεση που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση International Journal of Emergency Medicine. 

Για παράδειγμα, τα μέλη της ιαπωνικής συμμορίας Yakuza εφαρμόζουν συστηματικά την τεχνική του pearling, με κάθε πέρλα να συμβολίζει ένα χρόνο στη φυλακή. Στις ΗΠΑ, η τάση εξαπλώνεται ανησυχητικά, ειδικά στο πλαίσιο του σωφρονιστικού συστήματος, όπως αναφέρει το onmed

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs