Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Η πιο ωραία χορεύτρια στο καρναβάλι στο Ρίο ήταν ένα αγγελάκι της Victoria's Secret [εικόνες]


Πάνω από 70.000 άτομα παραβρέθηκαν στην τελετή λήξης του διάσημου καρναβαλιού του Ρίο με την παρέλαση ...
των χορευτών σάμπα.
Η παρέλαση έγινε στην τεράστια σκηνή του Samadrome, όπου οι διάφορες σχολές σάμπας διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του νικητή του καρναβαλιού.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση, και που φυσικά ξεχώρισε ήταν το μοντέλο της Victoria’s Secret, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, με καταγωγή από την Βραζιλία, με μια εμφάνιση που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με την ηθοποιό Μπρούνα Μαρκεζίν 

Το μοντέλο ήταν μαζί με την 34χρονη ηθοποιό Μπρούνα Μαρκεζίν που φρόντισε κι αυτή να κλέψει λίγο την παράσταση φορώντας ένα διαφανές μαύρο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν.

Αλλά τα βλέμματα όλων συγκεντρώθηκαν στην Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που φορούσε ένα κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα σουτιέν με φτιαγμένο από διαμάντια. Οι δύο γυναίκες έδειχναν να περνούν πολύ όμορφα στην τελευταία ημέρα του καρναβαλιού, χορεύοντας και τραγουδώντας.


Οι δύο γυναίκες έδειχναν να περνούν πολύ όμορφα στην τελετή λήξης του διάσημου καρναβαλιούΟι δύο γυναίκες έδειχναν να περνούν πολύ όμορφα στην τελετή λήξης του διάσημου καρναβαλιού

Η Ιζαμπέλ επέστρεψε στην πατρίδα της μόλις δύο εβδομάδες μετά τις διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Κέβιν Τραπ στο Παρίσι.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2016, αλλά κράτησαν κρυφό τον ερωτά τους, ξαφνιάζοντας τους πάντες όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια διακοπών στη Μύκονο.

Φωτογραφίες: Splash News

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs