Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Άγριο ξύλο πριν το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο – Τέσσερις τραυματίες (Βίντεο)


Σοβαρά επεισόδια έγιναν λίγες ώρες προτού ξεκινήσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, στη Ρόδο, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν. ...Περίπου 200 άτομα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ εισέβαλαν στις 03:10 τα ξημερώματα στο συνεδριακό κέντρο στο οποίοήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν σε λίγες ώρες οι εργασίες. Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν επεισόδια και να τραυματιστούν, κατά πληροφορίες, τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο η εισβολή έγινε στις 3:10 τα ξημερώματα «από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το συνέδριο».

«Εσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» πρόσθεσε, μιλώντας για τέσσερις τραυματίες.

«Ο ένας από τους τραυματίες που είδα είναι σε άσχημη κατάσταση το πρόσωπό του είναι μπλαβί», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «εδώ έχει παραβιαστεί όλος ο ποινικός κώδικας».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας και το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ EΕυθύμιος Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου δεν πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, εξαιτίας άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν. Στο ξενοδοχείο, όπου θα γίνονταν οι εργασίες, επικρατούσε για ημέρες χάος μεταξύ του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ.


Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του ΠΑΜΕ – μη συνέδρων – στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs